Starred Up (2013)

- David Mackenzie
- Jonathan Asser
- Ben Mendelsohn, David Ajala, Jack O'Connell, Peter Ferdinando, Rupert Friend, Sam Spruell
- Iso-Britannia
- Kielet:
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Paranoid
En tiedä, leffassa kaikki elementit kunnon vankiladraamaan, isipappakin messissä mukana, mutta touhu ei oikein tunnu uskottavalta.Jotenkin pä&aum... Lue loput

Larno
Vaihteeksi varsin onnistunut, koskettava vankilaelokuva. Suosittelen
Paranoid
11.02.18 klo 15:52
Jotenkin päämäärättömän tuntuista meuhaumista alusta loppuun.
Kaksi puol.
Larno
19.09.17 klo 21:06
Vaihteeksi varsin onnistunut, koskettava vankilaelokuva. Suosittelen

Keräilijä
27.08.17 klo 15:09
"Perhedraama" kuvattuna vankilan sisältä. Iskä ja poika saman vankilan katon alla. Pienemmästäkin draamaa syntyy. Hyväksyttävän dramaattinen draama.

IsoVauva
29.07.15 klo 22:15
Melkoisen synkkä ja kyyninen vankiladraama, joka ei sorru perinteisiin vankila saippuaooppera kliseisiin. Leffan läpi vallitsee realistisen brutaali tunnelma.
Skins nuorisodraama sarjasta tuttu Jack O'Connell on loistavan uskottava lievästi sanottuna ongelmaisen teinin roolissa. Muukin näyttelijätyö on laatutyötä ja kunnon britti tyyliin puheesta ei olisi saanut mitään selvää ilman englannin tekstityksiä. Dialogi on vankilalle tyypillisesti puolet kirosanoja ja niihin kyllä kieltämättä vähän turtui leffan edetessä.
Ajattelemaan saava leffa vankilaelämän lohduttomuudesta. Ei todellakaan mikään kevyt sunnuntai-illan koko perheen leffahetki draama. Leffana ei kuitenkaan mikään tajunnanräjäyttävä kokemus.
Rainafriikki
17.07.15 klo 19:41
Ei vältämättä vankiladraamojen uusin helmi,mutta silti hyvä ja kiinnostava sellainen, jossa on hyvät roolisuoritukset Jack O'Donnelliltä ja Ben Mendelsohnilta ja David Mackenzien ohjaus oli kaikenpuolin hyvä. Elokuvaan oli saatu hyvää vankiladraamojen tapaista karuutta ja brutaalisuutta mistä pidin.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu