Yksinkertaisesti vaan äärettömän puuduttava ja tylsä elokuva. Pieniä huumorin häivähdyksiä siellä täällä mutta kovin vaisua oli. Juonesta ei jäänyt mitään käteen ja ne vähäiset tehosteet joita näkyi oli aika kehnonlaisesti tehty. Liv Tylerista annan yhden tähden..
Aika köyhä komedia, mutta neljäs tähti 70-lukulaisesta art decost, Valiumia kaikille määräävästä robottipuoskarista ja parhaiten Kubrickin 2001: A space odysseystä tunnetun Keir Dullean hauskasta pikkuroolista⭐️⭐️⭐️⭐️
Ulkonäöstä päätellen melko halvalla tehty elokuva, jossa komediaa on hädin tuskin ollenkaan ellei sitten satu pitämään moneen kertaan kuulluista homo yms. vitseistä. On tässä seassa hyviäkin hetkiä (kuten se robottilääkäri, joka määrää kaikille Valiumia), kokonaisvaikutelma kallistuu niistä huolimatta masentavan puolelle.
Liv Tyler töröhuulineen hatuttaa alusta asti pääroolissa, näytteleminen ontuu hänellä niin pahasti. Sivuhahmoissa on sentään rippusen verran yritystä mikä saattaa johtua siitä faktasta, että käsikirjoitus pohjaa näytelmään. Kuten itse elokuva, myös tämä kommentti loppuu kuin seinään.
Tupolev79
25.05.17 klo 13:07