Scream, Blacula, Scream (1973)

- Tunnetaan myös nimillä:
- Blacula II
- Bob Kelljan
- Joan Torres, Maurice Jules, Raymond Koenig
- Arnold Williams, Barbara Rhoades, Bernie Hamilton, Don Mitchell, Janee Michelle, Lynne Moody, Michael Conrad, Pam Grier, Richard Lawson, Van Kirksey, William Marshall
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Living dead

JohnRambo
Alkuperäinen Blacula on yksi mun lemppari b-leffoista koskaan, eikä tämä jatko-osa ole yhtään hassumpi. Pam Grier piristä&aum... Lue loput

TomHenry
Living dead
21.02.20 klo 22:08
Tyylikäs, viihdyttävä ja hyvin näytelty jatko-osa, joka ei paljon häviä alkuperäiselle Blaculalle. Tämä on aika samantapainen kuin Blacula, mutta koska leffa on hyvin toteutettu, se ei kauheasti haittaa. Suosittelen kaikkia Blaculasta ja muistakin hyvistä vampyyrielokuvista pitäviä katsomaan tämän.
JohnRambo
31.01.16 klo 18:05
Alkuperäinen Blacula on yksi mun lemppari b-leffoista koskaan, eikä tämä jatko-osa ole yhtään hassumpi. Pam Grier piristää kokonaisuutta entisestään, ulkonäöllisestihän muija oli tuolloin ehkä yksi kaikkien aikojen parhaimman näköisistä eukoista. William Marshall vetää ykkösosan tapaan loistavan roolin Blaculana.
Tässä tekijöillä on tuntunut olevan juuri oikeanlainen asenne tuotostaan kohtaan. Kaikki varmasti ovat hiffanneet millaisen camp-kaman kanssa ollaan tekemisissä, mutta hommaa ei ole tehty ironialla, joka olisi väärä lähestymistapa. Tässä on sopiva pilke silmäkulmassa, mutta tahallinen komedia ei mene överiksi.
Muiden saman aikakauden bläkkiksien tavoin tässä on alku- ja lopputekstisuunnittelu ihan huippuluokkaa, ja tiukka soundtrack.
Aikalailla melkein täydellinen leffa.
(PC)
kurkkuharja