Poutapilviä ja lihapullakuuroja 2 (2013)

Alkuperäinen nimi: Cloudy with a Chance of Meatballs 2
Poutapilviä ja lihapullakuuroja 2 jatkaa siitä, mihin Sony Pictures Animationin edellinen samanniminen herkullinen komedia jäi. Keksijä Flint Lockwood luuli pelastaneensa maailman tuhotessaan kuuluisimman keksintönsä - koneen, joka teki vedestä ruokaa aiheuttaen samalla juustopurilaiskuuroja ja spagettitornadoja. Flint saa kuitenkin pian tietää, ettei hänen keksintönsä itse asiassa tuhoutunutkaan, vaan nyt se valmistaa ruokaeläimiä! Flintin ja hänen ystäviensä seikkailunnälkä kasvaa syödessä, ku... Lue lisää
- Ensi-ilta: 29.11.2013
- Cody Cameron, Kris Pearn
- Christopher Miller, Erica Rivinoja, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Phil Lord
- Andy Samberg, Anna Faris, Benjamin Bratt, Bill Hader, James Caan, Kristen Schaal, Neil Patrick Harris, Terry Crews, Will Forte
- englanti

afterman
Ei niin hyvä kuin eka 2.5

Anzalone

Joginen
Suht samantasoinen kuin edellinen osakin tästä, tällä kertaa hieman laajemmalla materiaalilla.
Videot

01.04.16 klo 00:02
Ei niin hyvä kuin eka 2.5
Anzalone
23.04.15 klo 22:44
Päätöntä kohellusta, joka ei enää jaksa viihdyttää ekan osan lailla. Ei sillä että eka osakaan mikään erikoinen olisi.
Joginen
22.01.15 klo 05:04
Key
10.08.14 klo 20:28
Hauskaa sählinkiä tämäkin, vaikka ei ihan saavuta edeltäjänsä henkeä. Englanninkielinen versio tuli katsottua.

Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu