Neiti Marple: Kuolema ilmoittaa lehdessä (2005)

Alkuperäinen nimi: A Murder Is Announced
Lehti-ilmoitus kutsuu Little Paddocksin kartanoon todistamaan murhaa. Vieraat saapuvat ja tarkasti ajallaan talossa tapahtuu murha.
- Tunnetaan myös nimillä:
- Agatha Christie: Kuolema ilmoittaa lehdessä (tv)
- John Strickland
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Matalahiilihappoinen
Arvostelut
Meno on jähmeää kuin keskustelu brittiläisillä teekutsuilla.
Arsi T. Elokolikko 22.01.2006 22:21
Kuvat

hexter 22.06.2016
Matalahiilihappoinen
15.01.10 klo 13:28
Agatha Christien tekemät Neiti Marple-romaanit ovat nousseet jonkinlaiseen kuuluisuuteen/kulttiarvoon. Tästä on tietysti seurannut roppakaupalla televisiointeja. Neiti Marple: Kuolema ilmoittaa lehdessä ei ole näistä paras. Kolmessa osassa tuleva perienglantilainen rikostrilleri kun ei ole kovinkaan trilleri. Murhia pidetään minimissä, eivätkä ne ole kovinkaan raakoja. Tämä on kuitenkin lopulta hyvä ratkaisu, sillä verellämässäily ylittäisi kaiken sietokyvyn. Neiti Marple jää lopulta pelkäksi sivustakatsojaksi, jonka tehtävänä on yhdistää palapelin palasia. Kaiken kaikkiaan Neiti Marple: Kuolema ilmoittaa lehdessä ei ole läheskään täydellinen, mutta kyllä tässä päästään paikottain upeisiin kohtiin. Suosittelen kaikille, jotka ovat tutustuneet Agatha Christien tuotantoon.
Söpö
23.01.06 klo 09:58
Ei missään tapauksessa kiinnostavinta Christietä, vaikka musiikilla onkin stooria yritetty ryhdistää.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu