Men in Black: International (2019)

Alkuperäinen nimi: Men in Black International
Men in Black on aina suojellut Maata universumin pohjasakalta. Tässä uudessa seikkailussa sillä on vastassaan kaikkien aikojen suurin ja globaalein uhka: myyrä Men in Black -järjestön sisällä.
- Tunnetaan myös nimillä:
- MIB International
- Ensi-ilta: 14.06.2019
- F. Gary Gray
- Art Marcum, Lowell Cunningham, Matt Holloway
- Chris Hemsworth, Emma Thompson, Kumail Nanjiani, Liam Neeson, Rafe Spall, Rebecca Ferguson, Tessa Thompson
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Pelimies
Ei ihan edellisten isien veroinen, mutta muuten ihan viihdyttävä spin-of Mies(oletetuille) afro-oletetuissa puvuissa ja aurinkolaseissa.⭐ᥧ... Lue loput

Maalaisjärki

Juki

Brutus
Pelimies
19.03.23 klo 19:17
⭐️⭐️⭐️
Maalaisjärki
16.03.23 klo 09:06
Tähänkin jatko-osaan tungettu liikaa kaikkea varsinkin ilmiselvää feminismiwokeblm-paskaa joka tekee juonesta höttöisen ja joka ei oikein edes etene kuten pitäisi. 1 ja 2 olivat hyviä, 3 ihan katsottava mutta tämän katsoo korkeintaan kerran.
Juki
20.07.21 klo 11:51
Visuaalisesti upea, mutta itse juoni ei ole mitenkään erikoinen eivätkä näyttelijätkään oikein vakuuta. Muutama hauska kohtaus tästä löytyy ja se pikkuörvelö oli aika hauska. Taas olisi kaivattu Will Smithiä ja Tommy Lee Jonesia.
Brutus
01.12.20 klo 16:48
Titan90
17.10.20 klo 20:59
Men in Black: International siirtyy Atlantin toiselle puolelle setvimään paikallisia ongelmia ulkoavaruuden örvelöiden kanssa. Kaukaisesta galaksista Maahan on matkannut mustille miehille tuttu vieras, jolla tällä kertaa on kuitenkin aiempaa tärkeämpää asiaa, eikä hän ole pelkästään viihde mielessä visitoimassa. Uusi miljöö tuo luonnollisesti mukanaan uudet kasvot, mutta toimintatavat ja huumori on pitkälti aiemmista osista tuttua. Yksittäisiä onelinereita lentelee sinne tänne ja paikoitellen hauskalla dialogilla kevennetään tunnelmaa.
Hyvin pian parin tiukan yhteenoton jälkeen tutkijakaksikolle käy selväksi, että vihollinen ei ole pelkästään edessä. Myös omissa joukoissa on oltava myyrä, joka kylvää esteitä ja vaikeuttaa tehtävää. Kuka se sitten onkaan, sitä ei valaistuneet maanpelastajat arvaa, joskin katsojalta voisi kysyä tässä tapauksessa vinkkiä, sen verran ennalta-arvattava vastaus on. Hetkellinen epäpätevyys ajaa kaksikon kuitenkin todella vaarallisille vesille ja luonnollisesti myös koko Maan turvallisuus on lopulta pelissä.
International ratsastaa hyvin pitkälti samalla sapluunalla kuin aiemmat sarjan tuotokset, eikä oikeastaan tuo muuta uutta kuin hahmot. Ideat muuten ovat samat, eikä pyörää olla lähdetty keksimään uudelleen. Sinällään idea toimii ihan hyvin kertakäyttöviihteenä, mutta jotakin uutta olisi kiva saada. Ajankohtaisen tasa-arvon nimissä luonnollisesti mukana on aiempaa enemmän naisväriä ja se tuntuukin tuotantotiimin ainoalta uudelta, joskin varsin turhalta päivitykseltä. Mielestäni ei nyt kuitenkaan aivan niin huono kuin aiemmista kommenteista sain ymmärtää, ei toki mikään erikoisen hyväkään.
Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu