Kevin Hart oli suhteellisen uusi tuttavuus stand-up-komiikassa kun pistin pätkän pyörimään. Olin nähnyt jannun ainoastaan Modern Familyn parissa jaksossa sivuroolissa.
Mies heittää kuitenkin hyvää läppää ja päällimmäisenä kuvana Hartista jää, että hän on jalat maassa oleva perhemies. Mitään hirveän härskiä läppää ei siis lennä, vaikka hän selvästi Pryorin, Murphyn, Chappellen ja muiden afroamerikkalaiskoomikoiden jalan jäljissä kävelee. Läppä muuten missä Hart unohtaa perheriidan päätteeksi avaimet kotiin asteltuaan ulos talosta, on muuten törkeästi pöllitty Richard Pryorin jostain 80-luvun livetaltioinnista. Kyseinen temppu jätti vähän huonon maun suuhun ja kokonaispistemäärästä on tästä syystä puolikas vedettävä veks.
Hyvää matskua, etenkin jos afroamerikkalainen huumori kolahtaa. Ei taltiointina mitään legendakamaa (sellasta, josta pätkiä katellaan youtubesta vuosienkin jälkeen), mutta ainakin kertakatseluna erittäin viihdyttävä stand-up-paketti.
JohnRambo
04.02.13 klo 09:51