Kerran vielä, Harvey (2008)

Alkuperäinen nimi: Last Chance Harvey
Lontoon maisemiin sijoittuva romanttinen komedia kahdesta yksinäisestä ihmisestä, jotka lähtevät viettämään iltaa yhdessä.
- Ensi-ilta: 10.04.2009
- Joel Hopkins
- Joel Hopkins
- Dustin Hoffman, Eileen Atkins, Emma Thompson, James Brolin, Kathy Baker, Liane Balaban
- Iso-Britannia, USA
- Kielet:
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

JustinHenryFan

Miketti
Ei mitään poikkeuksellista. Dustin Hoffman oli kuin tavallinen kuolevainen tässä tasaisen perinteisessä draamassa.

WreckMe666
Ihan hieno draama koknaisuus, mutta jotain jäi uupumaan. Elokuva ei oikein ole taspaksu teos. Kuitenkin ihan katsottava elokuva kaikin puolin.
JustinHenryFan
06.04.17 klo 16:47
Pidin ihan hirveästi. Jotenkin tälläiset hiljaiset rakkausdraamat puree allekirjoittaneeseen ihan törkeästi. Jotenkin vain kypsempien ihmisten rakkaus on niin paljon mielenkiintoisempaa kuin ehkä imelät teinisuhteet. Vielä kun pääosissa on kaksi veteraania - niin olen taivaassa.
Miketti
14.11.16 klo 15:45
WreckMe666
24.05.10 klo 13:51
arska
Ylläpitäjä
17.10.09 klo 02:15
Elokuva miehestä jonka elämän on varastanut työ, Mies tulee järkiinsä elämänsä ehtoopuolella. Hyvin näytelty draama. Olen aina pitänyt Dustin Hoffmania yhtenä parhaista draamanäyttelijöistä. Tarina on silti liian realistinen ja tasapaksu ilman isompia tunneskaaloja.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu