Hannah Montana: The Movie (2009)

Anna Disneyn valkokangashitin Hannah Montana The Movie täyttää elämäsi riemulla, seikkailulla ja mahtavalla musiikilla! Lähde mukaan, niin näet aivan uudenlaisen Hannahin hänen palatessaan juurilleen ja joutuessaan tekemään elämänsä vaikeimman päätöksen. Kun Miley Stewart (eli poptähti Hannah Montana) uppoaa liikaa supertähden julkkiselämään, hänen isänsä päättää, että nyt on aika vaihtaa vähäksi aikaa maisemaa. Hyvät hyssykät! Miley näet joutuu vaihtamaan Hollywoodin kimalluksen farkkuihin koti... Lue lisää
- Ensi-ilta: 01.05.2009
- Peter Chelsom
- Barry O'Brien, Daniel Berendsen, Michael Poryes, Richard Correll
- Billy Ray Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Lucas Till, Miley Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias
- englanti
lilju_
25.06.16 klo 16:03
Silloin pienempänä Hannah Montana sarja oli ihan mun lemppari, joten pitihän tää leffakin katsoa. Ei oikeestaan uppoo enää näin vanhemmalla iällä, no onhan tää lastenleffa nii en ihmettele. Juoni kliseinen ja biisit kaikki tosi samantyylistä roskaa. Kyllä tän jokatapauksessa loppuun asti kahto ihan positiivisella asenteella. Lapsille suunnattu ja heille myös suosittelen!
leffatotallyfriikki
07.07.14 klo 23:05
Ihan hyvä. Tunnissa ehtii tapahtua vaikka mitä tapahtumanrikasta putkeen. Ei nyt mieleeni jäänyt mitään erikoista, kuten jonkun näyttelijän roolisuorituksia. Että ihan hyvä leffahan tämä mutta ei kannata odottaa mitään liikaa.
paavo11
31.10.12 klo 10:28
jakcojnin sekoilut olivat hauskat mutta mileyllä ei oikeastaan ole muuta kuin hyvä ääni ja iso stara isä
Metuasd
21.06.12 klo 01:08
Ihan hyvä lastenelokuva sen ikäisille jotka eivät vielä huomaa juonen idioottimaisuuksia. Laulut ovat ok ja niitä jaksaa aikuinenkin katsoja kuunnella.

Chadagun
26.02.12 klo 01:29