Final Target (2020)

Salaisen järjestön palkkamurhaaja alkaa kyseenalaistaa järjestönsä motiiveja ja joutuu itse heidän listalleen.
- Tunnetaan myös nimillä:
- Ava
- Tate Taylor
- Matthew Newton
- Colin Farrell, Common, Diana Silvers, Geena Davis, Ioan Gruffudd, Jessica Chastain, Jess Weixler, Joan Chen, John Malkovich
- englanti, ranska, saksa

16.01.22 klo 23:09
Ei hääppönen.

Beer Master
10.08.21 klo 22:26
Ei ole saanut kovin mairittelevia arvosteluja joten siihen nähden pieni positiivinen yllätys. Toimintakohtaukset näyttivät kivoilta vaikka aavistuksen leikkauspainotteisia olivatkin. Juoni on heikoin lenkki mutta ei sitä ehtinyt surkutella kun Jessica Chastain on niin pirun kuuma pakkaus että.
andy
Tähtääjä
18.12.20 klo 17:54
Final Target on kertaalleen viihdyttävä toimintadraama joka kulkee geneerisesti John Wickien ja Jason Bourne elokuvien kanssa samoilla apajilla. Toimintakohtauksissa on mukavasti potkua ja jälki muutamaan otteeseen sen mukaista. Juonen keskellä on vastaavasti pari melko turhaa sivujuonta. Jessica Chastain pääroolissa energinen mimmi, mutta melko nimekkäästä näyttelijäkaartista John Malkovich ja Colin Farrellin pahis pääsevät hieman enemmän esille muiden käydessä heittämässä lauseen tai pari tarinan keskellä.

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu