Echelon salaliitto (2009)

Alkuperäinen nimi: Echelon Conspiracy
IT-asiantuntija Max Petersonille toimitetaan hotelliin paketti, josta löytyy matkapuhelin. Puhelimeen alkaa saapua outoja viestejä, jotka pelastavat hänen henkensä ja auttavat häntä voittamaan jättipotin kasinolla. FBI kiinnostuu Maxista, ja vähitellen paljastuu monimutkainen vyyhti, johon ovat sotkeutuneet myös NSA ja Venäjän tiedustelupalvelu.
- Ensi-ilta: 23.09.2009
- englanti
Uytp7
Tähtääjä
10.06.16 klo 15:37
Olipas varsinainen salaliitto, jonka juonenkulun arvasin miltei heti. Lisäksi päähenkilöä esittänyt Shane West oli filmissä kerrassaan uskomaton puupökkelö ilman minkäänlaista yritystä vaikuttaa hengittävältä olennolta. Muut osa-alueet toimivat kaikeksi onneksi paremmin ja kyllä tämä näyttää täysiveriseltä elokuvalta päällisin puolin. Pisteet annan yläkanttiin, koska Martin Sheen on äijä.
G_N_G
05.02.10 klo 02:09
Idea oli oikein mielenkiintoinen eikä toteutustaan ihan hakoteillä ollut. Elokuva jossa pitää jo vähän itsekin ajatella, jos haluaa idean mukana pysyä. Näyttelijäkaartiin lukeutuu muutama asteen tunnetumpi nimi, mutta se ei koko elokuvaa pelasta.
Idealta ja toteutukseltaan toimiva ehkä hieman turhan pitkäksi venähtänyt toiminta trillleri, jonka jaksaa katsoa toistekin. Suosittelen.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu