Control (2004)

Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

vasara88

dbgirl
Leffa kertoo rankan lapsuuden kokeneesta murhaajasta, joka teloitetaan. Paitsi ettei hän sitten kuollutkaan, vaan hänelle järjestettiin lä&a... Lue loput
vasara88
24.09.14 klo 18:45
Ray Liotta on ihan loistava roolissaan. Jännä, että näin hyvä elokuva on jäänyt niin vähälle huomiolle. Itselläkin on joskus ongelmia aggression ja itsehillinnän kanssa, joten oli helppo tuntea myötätuntoa Lee Rayta kohtaan.
dbgirl
01.03.14 klo 17:07
Leffa kertoo rankan lapsuuden kokeneesta murhaajasta, joka teloitetaan. Paitsi ettei hän sitten kuollutkaan, vaan hänelle järjestettiin lääkeyhtiön puolesta uusi elämä uuden lääkkeen (jonka pitäisi vähentää aggressiivisuutta ja aiheuttaa myös katumuksen tunteita) koekaniinina. Hän ei aiemmin katunut juuri mitään, mutta alun vaikeuksien jälkeen hän alkaa katumaan tekojaan ja alkaa myös pääsemään elämän makuun. Hänelle on järjestetty oma kämppä, itse hän löysi työpaikan ja vieläpä uuden mahdollisen tyttöystävän. Luulisi että elämä hymyilee, mutta mitä vielä. Leffasta tulee etäisesti mieleen Kellopeliappelsiini sekä monet tusinatrillerit. Joistain kömpelyyksistä huolimatta tämä on ihan hyvä leffa, joka mielestäni paranee loppua kohden. Tälle on vaikea antaa pisteytystä: kolme on liikaa mutta 2,5 liian vähän. Korotan tätä kuitenkin ylöspäin tällä kertaa kolmoseen.
Makke_95_
20.02.14 klo 23:27
Idealtaan elokuva on toimiva ja siihen on saatu mukaan myös hyvät näyttelijät. Kokonaisuus kuitenkin vähän ontuu ja tuntuu että näyttelijöistä olisi voinut ottaa irti enemmänkin, vaikka Ray Liotta pääsikin välillä vauhtiin. Pääosin leffa on kuitenkin mielenkiintoista seurattavaa ja löytyi sieltä pari ihan koskettavaakin kohtausta. Hyvä trilleri.
RevyFan
06.01.14 klo 23:28
Positiivinen yllätys. En ollut elokuvasta ennen kuullutkaan, ei ole televisiosta voinut tullut montaa kertaa ainakaan. Juoni on omalaatuinen ja sisältää yllätyksiä joita en osannut yhtään odottaa. Näyttelijät ovat kautta linjan hyviä vaikken Liottasta pidäkään. Vaikkei elokuva kovin toiminnallinen olekaan niin jopa minun kiinnostukseni pysyi hyvin yllä koko keston ajan. Loppua kohden meno toki vain parani. Alussa oli hieman arvattavan naiivia sähellystä mutta toisaalta jotain toimintaa oli hyvä ollakkin. Laadukas ja persoonallinen trilleri.

Maximus
12.07.13 klo 11:57
Mielenkiintoinen tekele. Ray Liotta on hieno näyttelijä ja todistaa sen Controllissa näyttelemällä vakuuttavasti niin vankilan kovettamaa tunteetonta sosiopaattia, kuin rauhoittunutta, sympaattista ja katumusta potevaa tavallista kaduntallaajaa. Willem Dafoekin tekee oikein mallikkaan hillityn suorituksen tiedemiehenä. Rainaltaan Control saattaa osittain kulkea hieman tuttua kaarta, mutta on sen idea kuitenkin oma ja mielenkiintoinen ja tästä plussaa. Suosittelen ehdottomasti katsastamaan elokuvan, mikäli kaipaa jotain mielenkiintoista salaliittoelokuvan tynkää hyvillä roolisuorituksilla varustettuna.
Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu