Ammutaanhan hevosiakin (1969)

Alkuperäinen nimi: They Shoot Horses, Don't They?
- Sydney Pollack

Pelimies
Yksi 60-luvun mestariteoksia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

cronenberger

kook
space travel is boring, so is this.

onemorerobot
Pelimies
28.03.20 klo 18:11
Yksi 60-luvun mestariteoksia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
cronenberger
11.12.10 klo 07:54
Ammutaanhan hevosiakin on tullut katsottua vuosien mittaan moneen kertaan, ja välillä tuli pudotettua jo pisteitäkin - ties mistä syystä, mutta kyllähän tämä aivan erinomainen draamaelokuva on, ja kestänyt hienosti aikaa. Leffa on oikeastaan täydellinen loppuratkaisuaan lukuunottamatta, joka ei oikein istu Jane Fondan roolihenkilön taistelijan luonteeseen.
kook
09.10.09 klo 12:13
space travel is boring, so is this.
onemorerobot
10.03.09 klo 15:36
rillijulle
06.08.08 klo 16:42
Sisältää spoilereita.
Elokuvan tanssimaratoni-idea on varsin mielenkiintoinen, mutta kiinostus lopahtaa äkkiä elokuvan hitauden vuoksi. 110 minuuttia katsotaan kun kilpailijat tanssivat ja aina välissä tapahtuu jotain "järkyttävää". Katsojalle jätetään liikaa asioita auki, kuten kuolikohan seilori ja mikä ihme sitä Alicea siellä suihkussa vaivasi.
Ei minulla normaalisti ole mitään hitaita elokuvia vastaan, mutta tämä veti pohjat. Ammutaanhan hevosiakin on kuin sarja viiden minuutin pituisia saippuasarjan jaksoja, jossa viimeisessä jaksossa tapahtuu jotain (normi) mikä kohottaa mielenkiintoa ja nostaa pisteitä.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu