Taso on vielä heikompi kuin edellisessä osassa.

30.12.2005 18:42

Alkuperäinen nimi:Mortal Kombat: Annihilation
Valmistusvuosi:1997

Mortal Kombat 2 jatkuu suoraan siitä, mihin ensimmäinen osa päättyi. Juoni on kuin jostain pelistä repäisty. Vaikka Liu Kang voittikin pahan ensimmäisen osan lopussa, ilmestyy vielä suurempi paha mukaan leikkiin. Liu Kangin, Sonyan, Jaxxin ja prinsessa Kitanan pitää siis taas pelastaa maailma kung fu-liikkeillä sun muilla taidoilla.

Eräs hauskimmista asioista mitä leffassa koki, oli se kun katsoi tämän ja ensimmäisen putkeen. Hahmot olivat vaihtuneet, ja se Liu Kangin vanha hihaton rääsy oli vaihtunut vastapestyyn paksuun liiviin – huvittavaa. Raydenin pitkät hiukset olivat vaihtuneet hieman lyhyempään malliin, ja hauskin tässä: Mites ne Johnny Cagen lasit olivat joutuneet takaisin päälle, ja vielä ehjinä, kun se Goro ne puristi tuhannen murskaksi ensimmäisessä osassa? Noh, mitäs pienistä.

Näyttelijöitten taso on vielä heikompi kuin edellisessä osassa, ja kuten edellämainittua, suurin osa näyttelijöistä onkin vaihtunut. Ainoat rooleissa pysyneet taitavat olla Robin Shou ja Talisa Soto. Hahmogalleriassa on nyt kuitenkin melkein puolet pelien hahmoista, vaikkakin muutamat näytetään vain muutaman sekunnin ajan. On Nightwolfia ja Kuningatar Sindeliä, Motaroa ym. ym.

Toimintakohtaukset ovat melko kökköjä. Kun hahmot ensimmäisessä osassa mättivät vihollista turpaan niin isäntänä että, ottavat tyypit nyt turpaan niin ettei toista.

Tehosteetkin ovat melko kökköjä kanssa, ja tällä kertaa saa nauraa Liu Kangin ja Shao Kahnin eläimellisille muodoille.

Elokuva on todella huono, huonoimpia mitä voi olla, mutta silti tämä kyllä voittaa Resident evil: Apocalypsen mennen ja tullen etu ja takaperin! Ja voit kyllä olla ylpeä jos tämän jaksat katsoa, minä ainakin olen.

nimimerkki: mada

Arvosteltu: 30.12.2005