6.4.2008 19:01

Alkuperäinen nimi:Scorpions: Live at Wacken Open Air
Valmistusvuosi:2007

Scorpionsin DVD-julkaisu Live at Wacken Open Air on kuvattu Saksan legendaarisella metallifestivaalilla vuonna 2006. Julkaisu tarjoaa hyvä läpileikkauksen bändin pitkästä urasta. Ajatella että mm. Speedy’s Coming on levytetty 1974 ja äijät veivaa sitä energisellä otteella, eivätkä näytä papparaisilta.

Vaikka Scorpions ei kuulu enää nykyään omille soittolistoille niin tämä lätty tarjoaa kyllä hienon nostalgiatripin varhaisnuoruuden farkkurotsi- ja pitkätukkapäiviin. On varmasti ollut hankala valita mitä biisejä kelpuutetaan settiin, sen verran laaja bändin tuotanto on.

Vierailevat Scorpionsissa aikoinaan soittaneet muusikot ovat hieno lisä konserttiin. Opaaleista ja maailmankaikkeudesta ilmeisen kiinnostunut Uli Jon Roth on hieno kitaristi. Myös Rudolf Schenkerin pikkuveli Michael Schenker suoriutuu vierailijana hyvin, tosin Uli Jon Roth varastaa vierailijana shown vähäeleiselle, mutta professionaalilla kitaroinnillaan.

Jos Scorpion on osa nuoruuttasi niin suosittelen tarkistamaan tämän julkaisun. Parempaa läpileikkausta bändin tuotannosta ei varmaan koskaan tulla julkaisemaan.

Biisit:

Can’t Get Enough
Still Loving You
In Trance
Bolero
Ready To Sting (Appearance of the Scorpion)
Rock You Like A Hurricane

Arvosteltu: 06.04.2008