Herätys! Lizzie McGuire on tv-sarjasta tuttu, joka on taas palannut huipulle elokuvan avustuksella. No, leffan yleisimmät haittapuolet on, että tätä leffaa ei olla osattu toteuttaa välttämättä ihan kaikkien mieleen. Suoraan roskakoristakaan tämä ei ole, vaan kyllä tätä ihan mielellänsä katsoo. Elokuvahan on romanttinen komedia ja sillä komedialla onkin tässä aika hyvin osuutta. Romanttinen tämä ei ole, ainakaan minun mielestäni. Sellaistahan tästä on yritetty tehdä, mutta ei siinä olla 100% onnistuttu.Ei se kuitenkaan vie leffasta mitään isoja iloja pois.
Lizzie(Hilary Duff) on lähdössä luokkaretkelle Roomaan. Roomassa hän tutustuu poptähti-Paoloon, joka tuntuu olevan huippusuosittu ympäri Italiaa. Paololla (Yani Gellman) on ollut duo, johon on kuulunut Paolon lisäksi Isabella, mutta koska Isabella lopetti laulamisen, jäi Paolo aivan yksin. Nyt Paolo kuitenkin pyytää Lizzietä mukaan, esittämään Isabellaa ja edelleen. Uskomattoman hyvä loppuratkaisu on tähän lisätty, ja sehän tuo minulta kyllä nuo suurimmat pisteet. TV-sarjaan jos vertaa, niin ei tämä ole huonokaan, kuten ei ole itse sarjakaan. Tähän vain olisi voinut keksiä vielä niin paljon hyvää huumoria, vaikka sitä on kuitenkin jossain määrin tarjolla. Saadankohan tästä enää uutta leffaa tehtyä, kun tämä ensimmäinenkin oli jo jonkinmoinen menestys.
Musiikillinen elokuva on kyseessä, ja soi taustalla välillä hyvää musiikkiakin. Lizzien pikkuveljen törkeillä piloillakaan ei ole mitään rajaa ja hän päättääkin ottaa toilailuihinsa mukaan kaverinsakin. Hyvä leffa kertakaikkiaan. Kannattaa katsoa jos kiinnostaa, ja kyllä tätä katsoo todella monta kertaa. Luvassa on kova tarina tytöstä, joka on nousemassa aivan haaveidensa keskipisteyteen, poptähteyteen.
nimimerkki: zetahoo