Scanners oli erittäin hyvä elokuva. Scanners 2 oli viihdyttävää roskaa. Scanners 3 on jo sitten täysin paska. En löydä elokuvasta mitään positiivista.
Scanners 3 on niitä elokuvia joita ei halua nähdä loppuun, mutta onnistuin katsomaan sen kuitenkin. Elokuvan yksi pelastus olisi ollut väkivalta, mutta senkin määrä on jätetty liian pieneksi. Juoni on niin älytön etten rupea siitä erikseen pölpöttämään, mutta näyttelijät sen sijaan saavat oman osansa kritiikistä. Tämän elokuvan näyttelijät ovat hirveitä. Heillä ei ole yhdelläkään mitään lahjoja. Joko he ovat yhtä hyviä näyttelijöitä kuin tuo meidän pöytämme alakerrassa, tai sitten he ylinäyttelevät hyperärsyttävästi.
Sitten tullaankin elokuvan pahimpaan vikaan, nimittäin ohjaukseen. Ohjaaja ei vakuuttanut minua edes kakkosen kohdalla, mutta nyt hän tekee vielä hirveämpää työtä. Ed Wood näyttää mestarilta verrattuna tämän roskan ohjaajaan. Lisäksi haukutaan vielä tehosteita (mitkä tosin ovat parasta elokuvassa): tämän elokuvan tehosteet ovat suoraan Hjallis Harkimon per****tä. Tulihan se sieltä.
Siinä kaikki taisikin olla. Muuten – muistinko mainita, että elokuva on täysin paska?
nimimerkki: Ash