George Clooneyn tähdittämä tappajakarhuraina julkaistaan viimein – kuvauksista aikaa jo vuosikymmeniä

William Girdlerin 1970-luvulla ohjaaman jättiläiskarhuleffa Grizzly - ihmisyöjän piti saada jatko-osa 1980-luvun alkupuolella. Grizzly II ajautui kuitenkin isoihin vaikeuksiin, vaikka sen näyttelijälistalla olivat mm. Yksi lensi yli käenpesän -elokuvasta Oscarilla palkittu Louise Fletcher ja Indiana Jonesin hyvää ystävää Sallahia näytellyt John Rhys-Davies. Unkarissa kuvatun jatko-osan kompastuskiviksi koituivat vastaavan tuottaja Joseph Proctorin katoaminen sen tekemiseen tarkoitettujen rahojen kanssa sekä tehosteet tuhonnut tulipalo.

Nyt Grizzly II on kuitenkin viimein tulossa julki aivan virallisesti - pitkälti yli 30 vuotta aiotun ensi-iltansa jälkeen. Tämä kiinnostanee etenkin George Clooneyn, Laura Dernin ja Charlie Sheenin faneja, sillä kolmikko nähdään elokuvassa ennen supertähteyttään, nuorisoporukkana jättimäisen tappajakarhun armoilla. Aiemmin elokuvasta on kiertänyt saatavilla vain epävirallisia versioita.

Viimeistellyn virallisen version takana on tuottaja Suzanne C. Nagy, jonka ansiosta esim. tulipalossa tuhoutuneet mekaaniset karhut on korvattu aitoja karhuja käsittävällä kuvastolla. Elokuva on leikattu kokonaan uusiksi, ja Clooneyn, Dernin sekä Sheenin osuutta on tämän myötä kasvatettu jonkin verran. Elokuvasta on julkaistu jo traileri. Grizzly II:n on tarkoitus ilmestyä tämän syksyn aikana suoratoistopalveluihin sekä valikoituihin elokuvateattereihin.

Katso leffan traileri Youtubesta:


Lähteet: Bloody Disgusting, SlashFilm, Collider

Kuva: GBGB International/Grizzly II, 1983

R. Isoviita 08.09.2020 klo 23:41

Uusimmat uutiset

Netflixin kohuleffa – saiko se käyttäjät eroamaan palvelusta?

Suoratoistojätin nappaama ranskalaiselokuva nostatti kommenttimyrskyn.

R. Isoviita

Ohjaaja Ron Howard halutaan pois huippudraaman puikoista – syy ei välttämättä yllätä

Disneyn uutta Mulania on kritisoitu samasta asiasta.

R. Isoviita

Netflix: Elävä legenda palaa elokuvarooliin kymmenen vuoden tauon jälkeen

Sophia Loren on hurmannut leffayleisöjä 1950-luvulta saakka.

R. Isoviita

Englannin kuningatar poisti elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin arvonimen

Weinstein saattaa istua vankeudessa loppuikänsä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...