Daft Punk ja legendaarinen kauhuohjaaja yhteistyöhön

Elektronisen musiikin iso nimi, Daft Punk (kuvassa), on alkanut yhteistyön hieman epätavallisemman kumppanin kanssa. Ranskalaisyhtye, jonka muodostavat Guy-Manuel de Homem-Christo ja Thomas Bangalter, puuhaa nyt musiikkia legendaarisen Dario Argenton elokuvaan.

Argento, joka on kauhuleffoihin lukeutuvan giallon suurtekijä, kuvaa seuraavaksi rikoselokuvaa, yöllisestä Roomasta starttaavaa pakokertomusta. Hänen edellinen elokuvansa oli vuonna 2012 ilmestynyt Dracula 3D. Uusi leffa kantaa toistaiseksi nimeä Black Glasses eli Occhiali neri ja sen pääosassa nähdään Argenton tytär Asia Argento (xXx, Kuolleiden valtakunta).

Daft Punk päätyi Argenton uutuusleffan säveltäjäksi oma-aloitteisesti. Ohjaaja Argenton mukaan muusikkokaksikko oli kuullut hänen aloittelevan uuden leffansa kuvauksia, ja soittanut hänelle pyytääkseen saada kirjoittaa musiikkia ihailemalleen ohjaajalle. Argenton lähetettyä Occhiali nerin käsikirjoituksen Daft Punkille, yhtye oli kehunut sitä yhdeksi kiinnostavimmista Argenton töistä. Elokuvan kuvausten odotetaan käynnistyvän syksymmällä.


Lähde: Cinemablend

Kuva: Fabio Venni

R. Isoviita 28.04.2020 klo 12:36

Uusimmat uutiset

Lukuisten fanien unelmavävy muuttuu ihmissudeksi

Universal-klassikon uudella versiolla tähtikiinnitys.

R. Isoviita

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...