Nyt on kova meininki: Netflixin uutuusrainan kuvauksissa ohjaaja sidottiin auton keulaan

Netflix-uutuus Extraction on toimintaleffa, jonka tekijöinä on Marvel-elokuvistakin tuttuja nimiä: sen käsikirjoittaja on Joe Russo (mm. Avengers: Endgame) ja pääosassa heiluu Avengers-leffojen Thorina tunnettu Chris Hemsworth. Rikollispomon kaapattua poikaa takaisin tavoittelevasta palkkasoturista kertova raina sisältää myös yhden kevään näyttävimmistä takaa-ajokohtauksista.

Vaikka Chris Hemsworth ei ole toimintarooleissa vieras, mies on kehunut Extractionin kuvausten olleen elämänsä hengästyttävimpiä. Fortunelle antamassaan haastattelussa näyttelijä totesi tämän roolin toiminnan olleen itselleen mutkikkuudessaan aivan uudella tasolla. Eikä kuvauksissa säästelty myöskään leffan ohjaajaa.

Niin ikään monissa Marvel-leffoissa stunt-tempuista vastannut Sam Hargrave toimii Extractionissa vaihteeksi ohjaajana. Hargrave ei tietenkään jäänyt tarkastelemaan sivusta kun elokuvan ns. yhden oton takaa-ajokohtausta tehtiin, vaan kiinnitytti itsensä auton keulaan, viedäkseen kameran omakätisesti keskelle kovinta toimintaa. Video kulissien takaa tässä:


Lähteet: Vanity Fair, Fortune

Kuva: Netflix

R. Isoviita 26.04.2020 klo 14:28

Uusimmat uutiset

Lukuisten fanien unelmavävy muuttuu ihmissudeksi

Universal-klassikon uudella versiolla tähtikiinnitys.

R. Isoviita

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...