Adam Sandlerin leffatko inhottuja? Luvut puhuvat puolestaan

Näyttelijä Adam Sandler ei tunnetusti ole ollut mikään kriitikoiden suosikki. Niinpä komediatähden viitisen vuotta sitten solmimaa sopimusta Netflixin kanssa karsastettiin laatutuotantojen ystävien keskuudessa. Nyt Sandler on sitoutunut tekemään Netflixille neljä uutta elokuvaa, ja syykin on selvä.

Vaikka Sandlerin roolityötä tuoreehkossa Uncut Gems -rainassa on kehuttu jopa hänen uransa parhaimmaksi, näyttelijä jäi silti jälleen vaille Oscar-ehdokkuutta. Uusi sopimus Netflixin kanssa lievittänee kuitenkin sen asian tuottamaa tuskaa. Netflixin sisältöpäällikkö Ted Sarandoksen mukaan suoratoistopalvelun asiakkaat eivät voi saada Sandlerista tarpeekseen.

Viime vuonna palvelussa julkaistu Sandlerin ja Jennifer Anistonin tähdittämä Murhamysteeri-komedia oli yksi Netflixin suosituimpia elokuvia. Kaiken kaikkiaan Sandler-rainoja on katsottu palvelussa yli kaksi miljardia tuntia sitten vuoden 2015. Joku näsäviisas voi suomia niiden katsojia masokisteiksi, mutta toisaalta suurella yleisöllä on ollut sydäntä myös kriitikoiden haukkumille Uuno Turhapuro-, Pekko Aikamiespoika- ja Ernest P. Worrell -leffoille (esim. 3 milj. dollarin budjetilla toteutettu Ernestin leirikesä keräsi yli 23 milj. dollarin lipputulot).


Lähteet: Deadline, Vanity Fair, We Got This Covered, EW, The Numbers

Kuva: Netflix/Uncut Gems, 2019

R. Isoviita 02.02.2020 klo 18:50

Uusimmat uutiset

Roger Mooren ikoniseksi tekemän Pyhimyksen uusi versio sai ohjaajan

Leffa on ollut suunnitteilla jo vuosia.

R. Isoviita

Mitä on luvassa vakoojaleffojen ystäville?

Nolania unohtamatta.

R. Isoviita

Visuaalisten tehosteiden tekijät vetivät herneen nenään Oscar-gaalan vitsistä

Viime viikon palkintojuhla pahoitti mieliä.

R. Isoviita

Harrison Ford kertoi viimeisimmät Indiana Jones -kuulumiset

Leffan kuvaukset lähenevät.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...