Adam Sandlerin leffatko inhottuja? Luvut puhuvat puolestaan

Näyttelijä Adam Sandler ei tunnetusti ole ollut mikään kriitikoiden suosikki. Niinpä komediatähden viitisen vuotta sitten solmimaa sopimusta Netflixin kanssa karsastettiin laatutuotantojen ystävien keskuudessa. Nyt Sandler on sitoutunut tekemään Netflixille neljä uutta elokuvaa, ja syykin on selvä.

Vaikka Sandlerin roolityötä tuoreehkossa Uncut Gems -rainassa on kehuttu jopa hänen uransa parhaimmaksi, näyttelijä jäi silti jälleen vaille Oscar-ehdokkuutta. Uusi sopimus Netflixin kanssa lievittänee kuitenkin sen asian tuottamaa tuskaa. Netflixin sisältöpäällikkö Ted Sarandoksen mukaan suoratoistopalvelun asiakkaat eivät voi saada Sandlerista tarpeekseen.

Viime vuonna palvelussa julkaistu Sandlerin ja Jennifer Anistonin tähdittämä Murhamysteeri-komedia oli yksi Netflixin suosituimpia elokuvia. Kaiken kaikkiaan Sandler-rainoja on katsottu palvelussa yli kaksi miljardia tuntia sitten vuoden 2015. Joku näsäviisas voi suomia niiden katsojia masokisteiksi, mutta toisaalta suurella yleisöllä on ollut sydäntä myös kriitikoiden haukkumille Uuno Turhapuro-, Pekko Aikamiespoika- ja Ernest P. Worrell -leffoille (esim. 3 milj. dollarin budjetilla toteutettu Ernestin leirikesä keräsi yli 23 milj. dollarin lipputulot).


Lähteet: Deadline, Vanity Fair, We Got This Covered, EW, The Numbers

Kuva: Netflix/Uncut Gems, 2019

R. Isoviita 02.02.2020 klo 18:50

Uusimmat uutiset

Lukuisten fanien unelmavävy muuttuu ihmissudeksi

Universal-klassikon uudella versiolla tähtikiinnitys.

R. Isoviita

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...