Uuden Batman-leffan roolitus sekoittaa pakkaa

Robert Pattinsonin tähdittämän uuden Batman-elokuvan kuvaukset ovat alkaneet Lontoossa. Samalla julkisuuteen on levinnyt lisää tietoa elokuvan muista näyttelijöistä.

Film noir -henkiseksi luonnehdittua viittasankarin seikkailua terästää ennakkotietojen mukaan laaja joukko pahishahmoja. Yksi heistä on Colin Farrellin tulkitsema Pingviini alias Oswald Cobblepot. Mukana on myös Peter Sarsgaard (mm. The Magnificent Seven, Jackie), jonka aiemmin huhuttiin näyttelevän leffassa likaisiin puuhiin ryhtynyttä poliisi Peter Grogania. Tuotantoyhtiö Warner Bros. on kuitenkin kuitannut nyt nämä puheet vääriksi, sillä Sarsgaardin roolihahmoksi on ilmoitettu puolustusasianajaja Gil Colson.

Colson on uusi hahmo Batmanin maailmassa, samoin kuin on nyttemmin vahvistettu Jayme Lawsonin näyttelemä Gothamin pormestariehdokas Bella Reál. Lawsonin ollessa muutenkin elokuvamaailmassa varsin tuore kasvo, tuotantoyhtiön ilmoittamat hahmot sekoittavat pakkaa: siinä, missä esim. Pingviinin tai Kissanaisen (tässä versiossa Zoë Kravitz) kohdalla katsoja voi aavistella tulevaa, tuntemattomampien hahmojen osalta tämä ei niin onnistukaan.


Lähteet: Deadline, We Got This Covered

Kuva: Warner Bros. /Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016

R. Isoviita 29.01.2020 klo 14:45

Uusimmat uutiset

Roger Mooren ikoniseksi tekemän Pyhimyksen uusi versio sai ohjaajan

Leffa on ollut suunnitteilla jo vuosia.

R. Isoviita

Mitä on luvassa vakoojaleffojen ystäville?

Nolania unohtamatta.

R. Isoviita

Visuaalisten tehosteiden tekijät vetivät herneen nenään Oscar-gaalan vitsistä

Viime viikon palkintojuhla pahoitti mieliä.

R. Isoviita

Harrison Ford kertoi viimeisimmät Indiana Jones -kuulumiset

Leffan kuvaukset lähenevät.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...