Christopher Nolan jatkaa härnäystä Tenetillä

14.12.2019 13:54

Ohjaaja ja käsikirjoittaja Christopher Nolanin (kuvassa) uusimmasta elokuvasta, Tenetistä, tiedetään edelleen vasta hyvin vähän. Pari kuukautta sitten leffasta julkaistiin mainospätkä, missä ei oikeastaan nähty muuta kuin yksi elokuvan näyttelijöistä ja maininta, että on uuden päähenkilön aika. Tällä viikolla Nolan on härnännyt yleisöä jälleen.

Ensi vuoden kesällä maailman ensi-iltansa saavasta Tenetistä julkaistu uusi härnäke on sitä laatua, ettei spoilereita pelkäävän kannata oikeastaan siitä säikkyä. Toimintajännäriksi luonnehditun elokuvan viimeisimmässä teaserissa ei nimittäin näy edes yhtään näyttelijää.

Aiemmin elokuvasta on kerrottu, että se muistuttaisi jossain määrin Alfred Hitchcockin mysteerielokuvaa Vaarallinen romanssi ja Nolanin omaa Inceptionia, joskin näitä puheita on sittemmin myös toppuuteltu. Mm. Aaron Taylor-Johnsonin, Robert Patttinsonin, Kenneth Branaghin, Michael Cainen ja John David Washingtonin tähdittämän Tenetin viimeisin härnäke saattaa kuitenkin herättää Hitchcock-viboja. Videon voit katsoa tästä.

 

Lähteet: Collider, Variety, Vanity Fair, IGN, Independent

Kuva: Warner Bros./Inception, 2010

Lisää luettavaa