Muistatko ysärikaunotar Julia Ormondin? Nähdään keväällä uudessa roolissa

Mm. Brad Pittin ja Richard Geren rinnalla1990-luvun isoissa leffoissa näytellyt Julia Ormond ei ehkä ole näkynyt valkokankaalla viime vuosina entiseen tapaan, mutta hän ei silti lopettanut näyttelijänä. Vuonna 1965 Englannin Surreyssä syntynyt tähti on tehnyt uraa mm. TV:n puolella sarjoissa Mad Men ja Incorporated - pimeyden verkko.

Ormond nähdään ns. pienemmällä ruudulla myös jatkossa. The Wrap uutisoi tuoreeltaan hänen kiinnityksestään The Walking Dead -franchiseen lukeutuvaan uutuussarjaan. The Walking Dead: World Beyond aloittaa ensimmäisen kautensa ensi keväänä ja Ormond on pestattu siinä kuvatun joukon karismaattiseksi johtajaksi.

Uusi sarja, jolle odotettaneen vähintään yhtä suurta menestystä kuin The Walking Deadin toisellekin spin off -sarjalle, vuodesta 2015 jatkuneelle Fear of Walking Deadille, kertoo elävien kuolleiden aikakaudella kasvaneen ensimmäisen ihmissukupolven vaiheista. Sarjaa tuottavat mm. The Walking Dead -sarjakuvataiteilija Robert Kirkman ja myös Fear of Walking Deadin tuottajana toimiva Scott M. Gimble.

Traileri:


Lähde: The Wrap

Kuva: Syfy/Incorporated, 2016

R. Isoviita 25.11.2019 klo 12:13

Uusimmat uutiset

Netflix paljasti The Irishmanin maailmanlaajuiset katseluluvut

Martin Scorsesen elokuva kiinnostaa, mutta...

R. Isoviita

Clint Eastwoodin uusin elokuva johti haasteeseen

Tuotantoyhtiötä syytetään.

R. Isoviita

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...