Tom Cruise, Robert Downey Jr., ja George Lucas kohtaavat – tsekkaa hillitön video

15.11.2019 12:46

Miten saada suuret tähdet saman pöydän ääreen? Tom Cruise, Robert Downey Jr., Jeff Goldblum, Ewan McGregor ja George Lucas ovat sen verran kysyttyjä henkilöitä, että homma voisi mennä haastavaksi jo pelkästään aikataulusyistä. Collider-sivusto on kuitenkin onnistunut tehtävässä – eräällä tapaa.

Sivuston julkaisemassa videossa starat jutustelevat mm. elokuvistaan, Netflixistä ja hilseestä. George Lucas laukoo viimein suorat sanat Star Warsista, Robert Downey Jr. äityy matkimaan Jeff Goldblumin omaperäistä elekieltä, Cruise brassailee stunteillaan ja Ewan McGregor on vain hemmetin mukava jätkä.

Kyseessä ei ole tietenkään aitojen tähtien kohtaaminen, vaan kolmen muun esiintyjän ja yhden toimittajan kanssa toteutettu deepfake-video. Tom Cruisena kuullaan Twitterissäkin Not_TomCruisena tunnettua imitaattori Evan Ferrantea, koomikko Jeff Richards on Robert Downey Jr., monien pikkuroolien tulkki Jamie Costa sulautuu Ewan McGregoriksi ja ääninäyttelijä Josh Robert Thompson tekee kaksoisroolin Goldblumin ja Lucasin nahoissa.

Katso hillitön haastattelupätkä tästä:

Lähde: Collider

Kuva: DeepFaceLab (kuvituskuva)

Lisää luettavaa