Kristen Stewart on traagisen kohtalon kokenut Jean Seberg

Uuden aallon tähdeksi tituleerattu Jean Seberg tunnetaan niin läpimurtoroolistaan elokuvassa Pyhä Johanna kuin Jean-Luc Godardin Viimeiseen hengenvetoon -leffan ihanana Patriciana. Vain 40-vuotiaana Ranskassa kuollut amerikkalaisnäyttelijä on tänä vuonna saanut oman elämäkertaelokuvan.

Kauneudestaan kuulua 1960-luvun näyttelijälegendaa esittää uudessa leffassa Kristen Stewart. Sebergiksi otsikoitu raina sai ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla jo elokuussa, mutta laajempaan jakeluun se on tulossa Amazonin suoratoistopalvelun kautta. Tätä ennakoiden elokuvasta on nyt julkaistu uusi traileri, jonka voit katsoa tästä:


Poliittiseksi jännitysdraamaksi luonnehdittu Seberg kertaa tähden tragediaa - hänen suhdettaan mustien panttereiden puolueeseen, FBI-tutkintaa, hänen kokemaansa painostusta ja häirintää. Elokuva on Benedict Andrewsin esikoistyö ja Stewartin lisäksi siinä nähdään mm. Zazie Beetz (Joker) sekä Anthony Mackie (Captain America: Civil War). Amazon-suoratoistopalvelu on toiminnassa myös Suomessa, joskin monet sen nimekkeistä ovat tarjolla vain ilman tekstitystä suomeksi.


Lähteet: ComingSoon, Deadline, IndieWire

Kuva: Amazon Prime/Seberg, 2019

R. Isoviita 14.11.2019 klo 14:11

Uusimmat uutiset

Jason Momoa jyrähti kollegansa kohtelusta

Muutoksien tuulia tulossa?

R. Isoviita

Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäyntiä lykättiin

Depp pyysi lykkäystä tähdittämänsä Ihmeotukset-jatko-osan takia.

R. Isoviita

Halle Berry rikkoi kylkiluunsa uuden leffansa kuvauksissa

Näyttelijä kokeilee siipiään ohjaajana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...