Jokerin vanavedessä: studio harkitsee erilaista Teräsmies-leffaa

Warner Brosin Joker niittää parhaillaan niin kovaa suosiota, että sen arvellaan rikkovan korkeamman ikärajan sarjakuvaleffojen katsojaennätyksen. Tavanomaisimmista sarjakuva-adaptaatioista poikkeava Joker on saanut menestyksellään tuotantoyhtiön harkitsemaan myös hieman toisenlaista Teräsmies-leffaa.

DC:n viittasankari Teräsmies on viimeksi liehunut valkokankailla vuonna 2017 Henry Cavillin näköisenä Justice League -seikkailussa. Vaikka Cavillin Teräsmies sinänsä otettiinkin hyvin vastaan, Warner Bros. tarkastelee rooliin nyt muita vaihtoehtoja. Yksi ehdokaslistan huomionarvoisista nimistä on Man Men -sarjasta muistettava Jon Hamm, joka on aiemmin tunnustautunut sarjakuvafaniksi ja todennut myös olevansa kiinnostunut osasta.

Vaikka DC-leffoja ohjannut Zack Snyder pitikin jo vuosikymmenen alkupuolella Hammia liian vanhana sinipunapukuisen sankarin rooliin, nyt harkinnassa oleva All-Star Superman -versiointi saattaa kaivata juuri Hammin ikäluokkaa (48 v.) olevaa tähteä. Grant Morrisonin ja Frank Quitleyn luoma sarjakuva esitteli tappavan säteilyannoksen saaneen viittasankarin, joka viimeisenä vuotenaan mm. laatii testamentin ja yrittää vielä tehdä jotain hyvää ihmiskunnan eteen.

All-Star Supermanin osalta ei ole vielä lyöty mitään varmaa lukkoon, mutta lisätietoja odotellessa voi makustella ideaa Jon Hammista Teräsmiehenä vaikka Heroic Hollywoodin jakaman fanitaideteoksen avulla.


Lähteet: Business Insider, We Got This Covered, Den of Geek

Kuva: Warner Bros./Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016

R. Isoviita 21.10.2019 klo 23:13

Uusimmat uutiset