Iso teatteriketju järjestää Star Wars -maratonin, joka todella kysyy kuntoa

Star Wars -faneille on luvassa todellinen istumalihasten koitos loppuvuodesta. Suuri yhdysvaltalainen elokuvateatteriketju AMC on nimittäin tuomassa saleihinsa yli vuorokauden kestävän Star Wars -maratonin.

AMC, jonka alaisuuteen myös Finnkino nykyään kuuluu, on tiedottanut aloittavansa 18. joulukuuta 27 tuntia ja 21 minuuttia kestävän Star Wars -leffojen näytösputken. Maratoniin mukaan hyppääville on luvassa erityinen täky, mitä kovimmat fanit tuskin voivat vastustaa: sen huipuksi katsojat pääsevät näkemään upouuden Star Wars: The Rise of Skywalkerin tuntia ennen virallista paikallista ensi-iltaa.

Teatteriketjun kotipuolessaan tarjoama maraton sisältää myös pieniä taukoja, jotteivät katsojat ihan nääntyisi ja puutuisi. Lisäksi siihen osallistuville luvataan kaupan päälle huopa ja muistopinssi. Suomeen vastaavaa tempausta ei ole tiettävästi tulossa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun jonkin franchisen tiimoilta järjestetään vastaava näytössarja. Viime vuonna Los Angelesissa sijaitseva El Capitain -leffateatteri vyörytti superfanien iloksi n. 31 tuntia kestäneen Marvel-elokuvien sikermän sadan dollarin erikoisnäytöksessä.


Lähteet: Collider, Syfy

Kuva: ILM and Lucasfilm Ltd./Star Wars: The Rise of Skywalker, 2019

R. Isoviita 19.10.2019 klo 23:50

Uusimmat uutiset