Doctor Who -näyttelijä Suicide Squad -jatko-osaan

Antisankareista koostuvan Suicide Squadin toinen elokuva on tekeillä. Marvelilta välillä DC:n puolelle hypänneen käsikirjoittaja-ohjaaja James Gunnin työstämä uusi Suicide Squad -raina on jo aiemmin saanut liudan näyttelijäkiinnitylsiä, mutta lista jatkuu.

Tuorein näyttelijäkiinnitys Suicide Squadin toiseen tukemiseen on Doctor Who -tähti Peter Capaldi. Monesti palkitun skotlantilaisnäyttelijän roolihahmoa ei valitettavasti ole paljastettu, mutta oletettavasti osa ei kuitenkaan ole mitättömimmästä päästä.

Leffaan on aiemmin palkattu mm. Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Kapteeni Bumerangi), Viola Davis (Amanda Waller), Steve Agee (King Shark), sekä Idris Elba, Nathan Fillion ja Taika Waititi, joiden roolihahmojen nimistä on niin ikään vielä virallinen vahvistus antamatta. Elokuvan roolituksen pitäisi kohta olla valmis, sillä näyttelijät kokoontuvat tiettävästi lukemaan repliikkejään yhdessä jo ensi viikon keskiviikkona. Elokuvan odotetaan saapuvan ensi-iltaan n. vuoden kuluttua.


Lähteet: Deadline, IGN, Collider

Kuva: Warner Bros./Suicide Squad, 2016

R. Isoviita 03.09.2019 klo 22:34

Uusimmat uutiset

Kauhuklassikko The Thing innostaa taas elokuvantekijöitä

Uutta materiaalia valkokankaille.

R. Isoviita

Star Wars uuteen nousuun – vanhalla tutulla pahiksella?

Studion suunnitelmista kiirii huhuja.

R. Isoviita

Parempi kuin Julia Roberts? Pulmuset-tähti uuteen pääosaan

Tosielämän taistelija Erin Brockovichin tarina inspiroi.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...