Doctor Who -näyttelijä Suicide Squad -jatko-osaan

Antisankareista koostuvan Suicide Squadin toinen elokuva on tekeillä. Marvelilta välillä DC:n puolelle hypänneen käsikirjoittaja-ohjaaja James Gunnin työstämä uusi Suicide Squad -raina on jo aiemmin saanut liudan näyttelijäkiinnitylsiä, mutta lista jatkuu.

Tuorein näyttelijäkiinnitys Suicide Squadin toiseen tukemiseen on Doctor Who -tähti Peter Capaldi. Monesti palkitun skotlantilaisnäyttelijän roolihahmoa ei valitettavasti ole paljastettu, mutta oletettavasti osa ei kuitenkaan ole mitättömimmästä päästä.

Leffaan on aiemmin palkattu mm. Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Kapteeni Bumerangi), Viola Davis (Amanda Waller), Steve Agee (King Shark), sekä Idris Elba, Nathan Fillion ja Taika Waititi, joiden roolihahmojen nimistä on niin ikään vielä virallinen vahvistus antamatta. Elokuvan roolituksen pitäisi kohta olla valmis, sillä näyttelijät kokoontuvat tiettävästi lukemaan repliikkejään yhdessä jo ensi viikon keskiviikkona. Elokuvan odotetaan saapuvan ensi-iltaan n. vuoden kuluttua.


Lähteet: Deadline, IGN, Collider

Kuva: Warner Bros./Suicide Squad, 2016

R. Isoviita 03.09.2019 klo 22:34

Uusimmat uutiset

Ghostbusters: neljäs jengiläinen vahvisti paluunsa

Ernie Hudson on mukana uudessa leffassa.

R. Isoviita

Deadpool palaa valkokankaille piankin?

Mutta ei omassa elokuvassaan.

R. Isoviita

Nicolas Cagen ja John Travoltan ysärileffasta uusi versio

Naamat vaihtoon uudestaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...