Harmillinen käänne DC-leffa Birds of Preyn tuotannossa

Mm. Margot Robbien (kuvassa) näyttelemän Harley Quinnin ja Ewan McGregorin ruumiillistaman Black Maskin valkokankaille tuova Birds of Prey tulee ensi-iltaan vasta ensi vuonna, mutta keskeneräisestä leffasta on järjestetty jo koekatseluita. Niiden perusteella yleisö on ollut positiivisin mielin näkemästään. Tämä palaute ei kuitenkaan ilmeisesti ole täysin tyydyttänyt tuotantoyhtiötä.

Birds of Preyn taustavoimana olevan Warner Brosin huhutaan harkitsevan isojakin muutoksia elokuvaan. Vaikka koeyleisö on ilmeisesti tykännyt leffan karkeasta asenteesta ja ylistänyt esim. juuri McGregorin roolisuoritusta, studiolla on tavoitteissa vielä jotain muuta. We Got This Covered -sivuston mukaan elokuvan tuottajat - joihin muuten myös näyttelijä Margot Robbie lukeutuu - eivät ole olleet yksimielisen tyytyväisiä näkemäänsä leikkausversioon.

Jo viime kuussa Birds of Preyn osalta kantautui puheita, että studio pyrkisi tekemään elokuvasta Justice Leaguen tapaisen. Tämä tarkoittaisi, että studio haluaisi kansoittaa sen merkkihahmoilla, joista yhteenkään ei kuitenkaan viime kädessä ehdittäisi syventymään niin paljon, että yleisö tuntisi sympatiaa hahmoja kohtaan. Justice Leaguesta tuli lopulta floppi.


Lähteet: We Got This Covered, CBR, Business Insider

Kuva: Warner Bros./ Suicide Squad, 2016

R. Isoviita 14.07.2019 klo 18:07

Uusimmat uutiset