Suosikkileffat ja -sarjat eivät ehkä poistu Netflixistä kokonaan

Ajoittain julkaistut "Nämä leffat poistuvat Netflixistä" -jutut saattavat tuoda harmin katsojan mieleen, sillä kaikkea suoratoistopalvelusta poistuvaa ei ehkä ehdi katsomaan ajoissa. Elokuvan tai sarjan poistuminen suoratoistopalvelusta ei kuitenkaan ole välttämättä kovin lopullista.

Bloombergin julkistaman raportin mukaan moni suosikkinimeke voi myös palata Netflixiin. Vaikka esim. Disneyn tuloillaan oleva suoratoistopalvelu Disney+ tulee lähitulevaisuudessa olemaan se väylä, minkä kautta voi katsoa vaikkapa Avengers- tai Star Wars -elokuvia ja -sarjoja, tilanne ei ole pysyvä.

Leffojen ja sarjojen julkaisusopimusten takia Netflix saisi vaikkapa nyt parin viime vuoden sisällä julkaistut Avengers-seikkailut takaisin omaan ohjelmakirjastoonsa vuonna 2026. Samalla Disney+ menettäisi oikeuden jakaa näitä elokuvia sinä aikana, kun ne ovat uudelleen tarjolla Netflixissä. Näin siis voi käydä, mikäli sopimuksista ei löydy asian kumoavaa porsaanreikää ja em. suoratoistopalvelut ovat edelleen olemassa vuonna 2026.

Lähteet: Bloomberg, IndieWire

Kuva: Netflix


R. Isoviita 04.06.2019 klo 12:34

Uusimmat uutiset

Suuryhtiöiden kiista Spider-Manista: hyvät ja huonot puolet

Sony on tiedottanut neuvottelujen tilasta.

R. Isoviita

Matrix saa jatkoa, mutta miksi Laurence Fishburne ei ole ehkä mukana?

Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss uusivat roolinsa.

R. Isoviita

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...