Landolle oma elokuva? Näin vastaa Star Wars -tuottaja

Star Wars -elokuvien suosikkihahmo Han Solon taustatarinaa avaava Solo: A Star Wars Story on saanut maailmalla jo kehuja erityisesti Donald Gloverin esittämän Lando Calrissianin (kuvassa) takia. Peluri Lando on ilahduttanut elokuvassa niin monia, että tätä haluttaisiin nähdä vielä enemmän. Star Wars -leffojen jatkumossa kiikarissa on kuitenkin jo huhujen mukaan toisen hahmon, Obi-Wan Kenobin oma seikkailu.

Donald Glover haluaisi esittää Landoa vielä ja Landon elokuvan puolesta puhuu ainakin Solo-rainan toinen käsikirjoittaja, Jonathan Kasdan.

- Haluan kuollakseni nähdä Lando-leffan. Auttaisin sen tekemisessä millä tavalla tahansa, Kasdan totesi taannoin ScreenRantin haastattelussa.

Pakkaa kuitenkin sekoittaa hieman se, että jedimestari Obi-Wan Kenobin vaiheita kuvaavan elokuvan synopsis on ilmaantunut verkkoon hiljattain ja tämän leffan on väitetty olevan Star Wars -hahmojen sooloelokuvista seuraavana. Verkkoon vuodettu synopsis ei välttämättä ole aito, sillä tarkimmat ovat jo ehtineet havaita sen myötäilevän vuonna 2013 julkaistun Kenobi-kirjan juonta oudon tarkkaan.

Tuottaja Kathleen Kennedy puolestaan ei sulje Lando-elokuvaakaan kokonaan pois laskuista. Ranskalaiselle Premierelle antamassaan lausunnossa Kennedy jätti diplomaattisesti avoimeksi, mitä franchisen tulevaisuudessa on luvassa:

- Meistä olisi ihanaa jonakin päivänä kertoa Lando Calrissianille omistettu tarina, mutta se ei tarkoita, etteikö myös olisi hauskaa kertoa Hanin ja Chewien tarinaa…


Lähteet: ScreenRant, Premiere, We Got This Covered, Deadline, Esquire

Kuva: Lucasfilm/Solo: A Star Wars Story, 2018

R. Isoviita 19.05.2018 klo 23:32

Uusimmat uutiset

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Christopher Nolanin ja James Cameronin henkilökohtainen leffamaku saattaa yllättää

Huippuohjaajat eivät suinkaan rentoudu vain huippuohjaajien tuotosten äärellä.

R. Isoviita

Justice League: Ohjaaja Snyderin versio julkaistaan sittenkin!

Hartaasti toivottu näkemys.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...