Boba Fett -leffan erikoinen kohtalo

Moni Tähtien sodan fani on halunnut nähdä enemmän Boba Fettiä, palkkionmetsästäjää, joka nappasi salakuljettaja Han Solon. Tämä toive oli toteutua Boba Fett -aiheisen elokuvan myötä, mutta kyseisen rainan tie on ollut kuoppainen. Siitä tehty teaser-trailerikaan eli lyhyt mainospätkä ei päässyt julkisuuteen.

Leffan ohjaajaksi oli kiinnitetty Josh Trank, jonka lyhyestä filmografiasta löytyvän sarjakuvafilmatisointi Fantastic Fourin epäillään olevan yksi syy sille, miksei Boba Fett -elokuva edennyt aiotusti. Trank irtaantui tai irrotettiin Boba Fett -elokuvasta vähän ennen kuin Fantastic Fouriin liittyvät ikävät uutiset tulivat julkisuuteen. Fantastic Fourin kulisseissa oli monia pahoja ongelmia ja elokuvateatterikierroksellaan leffa floppasi pahasti. Uusimpien tietojen mukaan Trankin Boba Fett -elokuva oli edennyt ennen Fantastic Four -fiaskoa kuitenkin niin pitkälle, että Fett-leffasta olisi ollut esittää kuvamateriaalia huhtikuussa 2015 järjestetyssä Star Wars Celebration -tapahtumassa.

Lucasfilm perui aikeensa esittää mitään Fett-leffaan liittyvää tapahtumassa viime hetkellä, ja Trank jäi pois myös aiotusta paneelikeskustelusta sairastumisen varjolla. Yleisö sai nähdäkseen Boba Fettin sijaan nyt joulukuussa ensi-iltaan tulevan Rogue One: A Star Wars Storyn ennakkomateriaalia. Fettistä ei toistaiseksi ole tekeillä erillistä elokuvaa, vaan sen tilalle, vuoden 2018 julkaisupaikalle, on tulossa Han Solo -leffa.

Boba Fett -rainan sisällöstä ei ole juuri mitään tietoa, eikä edes elokuvan tapahtumien ajankohtaa ei ole haluttu paljastaa julkisuuteen. Rainan käsikirjoituksesta ja tuottamisesta oli vastuussa Simon Kinberg (X-Men: Days of Future Past), jonka nimi on huhuissa liitetty myös Darth Vader -aiheisen Tähtien sota- elokuvan yhteyteen. Olisiko Trankin Fett-leffa voinut kaikesta huolimatta toimia ja pelasivatko Lucasfilm ja Disney liikaa varman päälle sen hylättyään - tämä jää arvailujen varaan.


Lähteet: EW, ScreenRant, SlashFilm, We Got This Covered

Kuva: William Tung

R. Isoviita 23.11.2016 klo 13:18

Uusimmat uutiset

Iso teatteriketju järjestää Star Wars -maratonin, joka todella kysyy kuntoa

Jää silti kakkoseksi Marvel-putkelle.

R. Isoviita

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Kissanaisen näyttelijä on myös valittu.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...