Dario Argentoa uuteen malliin

Kick-Ass-leffojen nuorena mutta kovapintaisena Hit Girlinä debyyttinsä tehnyt Chloë Grace Moretz ilmoitti syyskuisessa haastattelussaan pitävänsä taukoa elokuvista. Tauko ei kuitenkaan näytä venyvän kovin pitkäksi, sillä Moretz tullaan näkemään jo ensi vuonna Dario Argento -kauhuklassikon uudessa versiossa. Se julkaistaan alkuperäisen elokuvan 40-vuotisjuhliksi.

Argentolta vuonna 1977 julkaistu Suspiria - tappavat huokaukset on kauhumysteeritarina, jossa korkealuokkaisen balettikoulun uusi oppilas havaitsee pian kouluun kirjauduttuaan, ettei sen seinien sisällä kaikki ole hyvin. Kauhugenre ei ole Moretzille uusi aluevaltaus, sillä hän tähditti myös mm. Stephen Kingin kirjaan pohjaavan Carrie-elokuvan uusintaversiota vuonna 2013. 19-vuoden iästään huolimatta jo kymmeniä elokuva- ja TV-rooleja tehnyt Moretz on ollut niin kysytty erilaisiin projekteihin, että syyskuussa hän kertoi THR:n haastattelussa jättäytyneensä kaikista projekteistaan voidakseen löytää itsensä uudestaan ja rauhoittaakseen elämäntyyliään.

Suspirian uusintaversiosta Moretz ei kuitenkaan malttanut olla pois. Hänen lisäkseen elokuvassa näyttelevät Tilda Swinton ja Fifty Shades of Grey -tähti Dakota Johnson. Leffan ohjaa Argenton tapaan italialainen Luca Guadagnino (Rakkautta italialaisittain, A Bigger Splash). Vielä ei ole tiedossa, nähdäänkö alkuperäisen elokuvan pääosassa näytellyttä ja 2000-luvulla enemmän kirjailijantyöhön keskittynyttä Jessica Harperia esim. cameo-roolissa myös uudessa versiossa.


Lähteet: Variety, THR, ScreenRant, Vulture

Kuva: Seda Spettacoli

R. Isoviita 04.10.2016 klo 14:21

Uusimmat uutiset

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

M. Night Shyamalan raotti leffasuunnitelmiaan

Jännitystä tulossa.

R. Isoviita

The Irishmanin jälkeen: Scorsese ja DiCaprio jälleen yhteistyöhön

Martin Scorsesen kuvaaja kertoo uudesta elokuvasta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...