Nicolas Cage lähtee riehumaan motelliin

Moneen meemiin innoittanut näyttelijä Nicolas Cage ryhtyy lähiaikoina työstämään uutta trilleriä. Looking Glass -niminen elokuva on indie-tuotanto, jossa Cagella on pääosa. Elokuvan synopsis lupaa hyvää kaikille heille, jotka odottavat jälleen näkevänsä Cagen riehaantuvan roolissaan.

Looking Glass kertoo pariskunnasta, joka on kokenut henkilökohtaisen tragedian. Sen jälkeen he päätyvät ostamaan motellin keskeltä autiomaata. Yksi motellin huoneista aiheuttaa kuitenkin ongelmia, sillä se on paikka, jossa tapahtuu jatkuvasti jotakin hyytävää ja outoa.

Leffan käsikirjoituksesta vastaavat Cagen tähdittämän Dog Eat Dog -rainan kirjoittaja Matthew Wilder ja aiemmin lähinnä lyhytelokuvaprojekteja tehnyt Jerry Rapp, jonka filmografiasta löytyy myös Steven Seagal -toimintaraina Gutshot. Leffan ohjaajaksi puolestaan on nimetty Dori Oskowitz, jolla on pitkä tausta musiikkivideoiden ja mainoselokuvien puolella. Hän on ohjannut videon mm. Justin Bieberin viime vuotiseen julkaisuun, Adam Labertilta vuonna 2012 julkaistun Never Close Your Eyes -videon ja mainoksia Nikelle sekä Toyotalle.


Lähteet: Variety, Business Standard News, dorioskowitz.com

Kuva: Futurefilm/Trespass

R. Isoviita 21.09.2016 klo 16:48

Uusimmat uutiset

Clint Eastwoodin uusin elokuva johti haasteeseen

Tuotantoyhtiötä syytetään.

R. Isoviita

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

M. Night Shyamalan raotti leffasuunnitelmiaan

Jännitystä tulossa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...