Nicolas Cage lähtee riehumaan motelliin

Moneen meemiin innoittanut näyttelijä Nicolas Cage ryhtyy lähiaikoina työstämään uutta trilleriä. Looking Glass -niminen elokuva on indie-tuotanto, jossa Cagella on pääosa. Elokuvan synopsis lupaa hyvää kaikille heille, jotka odottavat jälleen näkevänsä Cagen riehaantuvan roolissaan.

Looking Glass kertoo pariskunnasta, joka on kokenut henkilökohtaisen tragedian. Sen jälkeen he päätyvät ostamaan motellin keskeltä autiomaata. Yksi motellin huoneista aiheuttaa kuitenkin ongelmia, sillä se on paikka, jossa tapahtuu jatkuvasti jotakin hyytävää ja outoa.

Leffan käsikirjoituksesta vastaavat Cagen tähdittämän Dog Eat Dog -rainan kirjoittaja Matthew Wilder ja aiemmin lähinnä lyhytelokuvaprojekteja tehnyt Jerry Rapp, jonka filmografiasta löytyy myös Steven Seagal -toimintaraina Gutshot. Leffan ohjaajaksi puolestaan on nimetty Dori Oskowitz, jolla on pitkä tausta musiikkivideoiden ja mainoselokuvien puolella. Hän on ohjannut videon mm. Justin Bieberin viime vuotiseen julkaisuun, Adam Labertilta vuonna 2012 julkaistun Never Close Your Eyes -videon ja mainoksia Nikelle sekä Toyotalle.


Lähteet: Variety, Business Standard News, dorioskowitz.com

Kuva: Futurefilm/Trespass

R. Isoviita 21.09.2016 klo 16:48

Uusimmat uutiset

Matrix saa jatkoa, mutta miksi Laurence Fishburne ei ole ehkä mukana?

Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss uusivat roolinsa.

R. Isoviita

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Tommy Lee Jones luimistelee seuraavaksi salaliittoteoreetikkona

Leffaan tulossa liuta muitakin tuttuja näyttelijöitä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...