Soderbergh palannee ”eläkkeeltä”?

Ocean's Eleven- ja Erin Brokovich -ohjaaja Steven Soderbergh ilmoitti muutama vuosi sitten, että hän lopettaa elokuvien ohjaamisen. Tuolloin viisikymppinen Soderbergh perusteli ratkaisuaan sillä, että hänen mielestään ohjaajia kohdeltiin huonosti - rahamiehet tekivät liikaa päätöksiä heidän puolestaan. Sen jälkeen mies onkin ollut aktiivinen lähinnä television puolella, The Knick-sairaalasarjan parissa.

Tällä haavaa näyttää siltä, että Soderbergh voisi kuitenkin palata taas elokuvaohjaamisen pariin. Hän valmistelee Channing Tatum- ja Daniel Craig -rallikomediaa Logan Lucky ja tuoreimpien huhujen mukaan hän olisi myös kiinnostunut tekemään elokuvan Panama-paperiselkkauksesta. Valtaapitävien veroparatiisijupakka houkuttelee Soderberghia ensisijaisesti tuottajan ominaisuudessa, mutta sen tehtävän rinnalla hän harkitsee kyseisen elokuvan ohjaamista.

Panama-papereista on tulossa juttua tutkineen reportteri Jake Bernsteinin kirja, The Secrecy World, johon leffa tullee perustumaan. Bernsteinin kirjassa on etukäteen kerrottu olevan mukana vielä uusia paljastuksia tästä talousmaailmaa puhuttaneesta jupakasta. Kirja on tulossa julki vasta ensi vuonna, joten elokuvaakin joudutaan odottelemaan vielä hyvä tovi.


Lähteet: THR, CinemaBlend, The Guardian

Kuva: Nicolas Genin

R. Isoviita 07.07.2016 klo 13:18

Uusimmat uutiset

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Tommy Lee Jones luimistelee seuraavaksi salaliittoteoreetikkona

Leffaan tulossa liuta muitakin tuttuja näyttelijöitä.

R. Isoviita

Guillermo del Toron kolmas Hellboy – nähdäänkö sitä missään muodossa ikinä?

Tämän vuoden leffasta vastasivat toiset tekijät.

R. Isoviita

Disneyllä suunnitteilla myös Bambin uusi versio

Mm. Viidakkokirjan ja Leijonakuninkaan vanavedessä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...