Onko tämä The Breaking Bad -tähden seuraava leffa?


Joistakin elokuvista tulee hienojen palkintojen arvoisia, jotkin saavat esim. huonoutensa ansiosta kulttiaseman ja loput jäävät jonnekin näiden välimaastoon. Toisin kuin nyt Oscar-ehdokkaana olevalla Room-elokuvalla, vuoden 2003 The Roomilla on niin vahva kulttistatus, että sen tekemisestä tehdään jo kuuluisien nimien täyttämää omaa elokuvaa. Projektin nimi on kuvaava: The Disaster Artist (vapaasti käännettynä "Katastrofitaiteilija").

Tuottaja, ohjaaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä Tommy Wiseaun (kuvassa) The Roomia pidetään yhtenä maailman huonoimmista elokuvista, jos ei jopa kaikkein huonoimpana. Monitaitoinen näyttelijä James Franco (127 tuntia, This Is the End) lähestyy Wiseaun draamaa siinä mukana olleen Greg Sesteron ja Tom Bissellin kirjoittaman kirjan pohjalta. Franco toimii elokuvan ohjaajana mutta kuin Wiseaun hengessä hän lisäksi näyttelee tätä näyttelemässä ja ohjaamassa. Projektin uusin kiinnitys on huhujen mukaan The Breaking Bad -tähti Bryan Cranston, joskaan Cranstonin mahdollisesta roolista ei ole vielä tarkempaa tietoa.

The Disaster Artistin näyttelijäkaartissa ovat jo entuudestaan mm. Sharon Stone (Basic Instinct), Seth Rogen (This Is the End), Josh Hutcherson (Nälkäpeli) ja Zach Braff (Garden State). Sesteron roolissa nähdään James Francon näyttelijäpikkuveli Dave (21 Jump Street). Elokuvan tarkkaa ensi-iltapäivää ei ole vielä ilmoitettu. Mm. James Francon sosiaalisessa mediassa jakama materiaali on kuitenkin lupaavaa: vrt. Francon Wiseau-katse vs. Wiseaun Wiseau-katse.


Lähde: CinemaBlend, Twitter, Instagram

Kuva: Wiseau Films/ The Room (2003)

R. Isoviita 16.01.2016 klo 13:03

Uusimmat uutiset