Arvostele leffa ja voita leffalippu!


Nyt jaossa joka kuukausi 10 kpl Finnkinon e-lippuja leffateatteriesityksessä olevien elokuvien hyväksyttyjen arvostelujen kesken.

Leffatykin elokuva-arvostelut ovat leffaharrastajien tekemiä. Kisaan voivat osallistua kaikki Leffatykin nykyiset ja tulevat rekisteröityneet käyttäjät. Jos Leffatykki ei ole ennestään kovin tuttu niin kannattaa käydä lukaisemassa FAQ-sivu: http://www.leffatykki.com/faq.

Kuukauden liput arvotaan aina seuraavan kuun alussa. Arvontaan osallistuu vain jokaisen teatterileffan ensimmäinen hyväksytty arvostelu. Tällä halutaan poistaa se ettei kaikki 10 arvostelua ole samasta elokuvasta. Arvostelu osallistuu sen kuukauden kisaan mikä arvostelun päivämäärässä on.

Mikäli kuukaudessa ei tule 10 teatterileffan arvostelua niin kaikille osallistuneille arvosteluille napsahtaa lippu ja loput jää jakamatta. Yksi ihminen voi osallistua niin monella arvostelulla kuin haluaa.

Tälle sivulle listautuu kaikki teatteriesityksessä olevien leffojen arvostelut: http://www.leffatykki.com/leffat/leffassa

Otamme aina seuraavan kuun alussa yhteyttä voittajien profiilissa olevaan sähköpostiosoitteeseen, jonka jälkeen voittaja voi kertoa mihin Finnkinon teatteriin, leffaan ja näytökseen palkintolipun haluaa ja toimitamme e-lipun sähköpostissa.

Kisa käynnistyy ma 1.6. ja ensimmäiset liput ovat näin ollen jaossa heinäkuun alussa. Alustavasti kisa on käynnissä vuoden loppuun asti, mutta seurataan miten homma kehittyy ja mennään sen mukaan joko lyhyemmän tai pidemmän kaavan mukaan. Ilmoitamme mikäli kisan kesto muuttuu.

Ylläpito 31.05.2015 klo 18:05

Uusimmat uutiset

Tutkimusväite: Kissaelokuvien tekeminen kannattaa

Miljardit kilisevät.

R. Isoviita

Christopher Nolan jatkaa härnäystä Tenetillä

Uusi härnäke julki.

R. Isoviita

Netflix paljasti The Irishmanin maailmanlaajuiset katseluluvut

Martin Scorsesen elokuva kiinnostaa, mutta...

R. Isoviita

Clint Eastwoodin uusin elokuva johti haasteeseen

Tuotantoyhtiötä syytetään.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...