Cruise ylipainoisen salakuljettajan nahkoihin


Näyttelijä Tom Cruisen hallussa ei vielä ole yhtään Oscar-voittoa, mutta tulevaisuudessa saattaa olla toisin. Cruisen tuleviin projekteihin kuuluu nimittäin tosipohjainen kaksoisagenttielokuva, jossa hänen on määrä näytellä salakuljettaja Adler B. Sealia. Alkuperäinen Adler B. Seal eli Fat Man oli Cruisea tuhdimpi mies, sillä hänen kerrotaan painaneen yli 120 kiloa.

Cruise on esiintynyt yleensä kunnostaan huolta pitävän näköisenä, poikkeuksena Tropic Thunder -komedian sivuosa, jossa hän revitteli vatsakkaana elokuvatuottajana. Adler "Fat Man" Sealin rooli ei välttämättä vaadi Cruiselta lihotuskuuria. Näyttelijä saattaa kuitenkin tarttua haasteeseen, mikäli tavoitteena on saada samanlaista arvostusta, kuin mm. Robert De Niro tai Jared Leto ovat saaneet muuntautumalla näyttelemänsä hahmon mittoihin - Oscar-voittoja on tunnetusti saatu kokonaisvaltaisen heittäytymisen perusteella.

Huume- ja asesalakuljetuksen maailmaan sijoittuvan Mena-elokuvan kuvausten kerrotaan käynnistyvän heti, kun Cruise saa viidennen Mission: Impossible -rainansa pakettiin. Menan ohjaa Doug Liman, joka muistetaan mm. agenttielokuvastaan Medusan verkko. Liman ja Cruise tekivät yhteistyötä myös viime vuonna tieteiselokuva Edge of Tomorrow'n tiimoilta.


Lähde: New York Post

Kuva: Eamonn M. McCormack/Getty Images for Jameson, 2014

R. Isoviita 04.02.2015 klo 08:29

Uusimmat uutiset

Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

Näyttelijä ei kehuja jaellut.

R. Isoviita

Netflix poisti kohua aiheuttaneen kohtauksen sarjastaan

Kohun aihe oli katsottavissa pari vuotta.

R. Isoviita

Harmillinen käänne DC-leffa Birds of Preyn tuotannossa

Koekatsojat ovat antaneet positiivista palautetta, mutta...

R. Isoviita

Uusi ”Näkymätön mies” on löydetty

Universalin monsteriraina etenee.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...