Cruise ylipainoisen salakuljettajan nahkoihin


Näyttelijä Tom Cruisen hallussa ei vielä ole yhtään Oscar-voittoa, mutta tulevaisuudessa saattaa olla toisin. Cruisen tuleviin projekteihin kuuluu nimittäin tosipohjainen kaksoisagenttielokuva, jossa hänen on määrä näytellä salakuljettaja Adler B. Sealia. Alkuperäinen Adler B. Seal eli Fat Man oli Cruisea tuhdimpi mies, sillä hänen kerrotaan painaneen yli 120 kiloa.

Cruise on esiintynyt yleensä kunnostaan huolta pitävän näköisenä, poikkeuksena Tropic Thunder -komedian sivuosa, jossa hän revitteli vatsakkaana elokuvatuottajana. Adler "Fat Man" Sealin rooli ei välttämättä vaadi Cruiselta lihotuskuuria. Näyttelijä saattaa kuitenkin tarttua haasteeseen, mikäli tavoitteena on saada samanlaista arvostusta, kuin mm. Robert De Niro tai Jared Leto ovat saaneet muuntautumalla näyttelemänsä hahmon mittoihin - Oscar-voittoja on tunnetusti saatu kokonaisvaltaisen heittäytymisen perusteella.

Huume- ja asesalakuljetuksen maailmaan sijoittuvan Mena-elokuvan kuvausten kerrotaan käynnistyvän heti, kun Cruise saa viidennen Mission: Impossible -rainansa pakettiin. Menan ohjaa Doug Liman, joka muistetaan mm. agenttielokuvastaan Medusan verkko. Liman ja Cruise tekivät yhteistyötä myös viime vuonna tieteiselokuva Edge of Tomorrow'n tiimoilta.


Lähde: New York Post

Kuva: Eamonn M. McCormack/Getty Images for Jameson, 2014

R. Isoviita 04.02.2015 klo 08:29

Uusimmat uutiset

Kristen Stewart on traagisen kohtalon kokenut Jean Seberg

Näyttelijälegendan elämäkertaleffa sai uuden trailerin.

R. Isoviita

Marvel-sankari Hawkeyen sarjasta uutta julki

Näyttelijä Jeremy Renner nähdään sittenkin pääroolissa?

R. Isoviita

Brad Pitt uumoili häipyvänsä kameran edestä, mutta…

Iso periodidraama lautasella.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...