Affleck ei ota osaa

Näyttelijä-ohjaaja Ben Affleck on kiistänyt ympärillään kiertäneitä huhuja. Affleck, jonka tuorein elokuva, panttivankidraamaa ja politikointia yhdistelevä Argo, on mm. The Hollywood Reporterin arvion hyvin mukana Oscar-mittelöissä, on Facebook-sivullaan kertonut, ettei hän ole astumassa politiikkaan. Huffington Post mukaan hänen on huhuttu pyrkivän Yhdysvaltain senaattiin, mahdollisesti senaattori John Kerryn tilalle.

Affleck kuittasi huhut tyhjiksi puheiksi toteamalla rakastavansa Massachusettsia ja paikallisen politiikan kulkua.

- Mutta en silti aio asettua ehdolle, hän kertoi.
Affleck on ollut aktiivinen mm. hyväntekeväisyysprojekteissa ja tukenut demokraatteja julkisesti eri kampanjoissa.

Näyttelijän kiistäessä huhut uranvaihdoksestaan kulttimainetta nauttiva ohjaaja Kevin Smith paljasti Twitterissä Affleckin olleen myös ehdolla pääosaan hänen versioonsa Fletch-rikoskomediasta. Smith kertoo neuvottelujen lopulta kaatuneen Affleckin kanssa mutta kuitenkin hyvässä hengessä. 1980-luvulla kivikasvoisen Chevy Chasen esittämänä pieneksi ilmiöksi muodostuneen Fletchin uusimman seikkailun, Fletch Won -elokuvan tekemistä on suunniteltu jo vuosia. Elokuvaa ei edelleenkään ole saatu tuotantoon asti.


Kuva: Gene Bromberg

Z.E. 27.12.2012 klo 15:02

Uusimmat uutiset

Netflix paljasti The Irishmanin maailmanlaajuiset katseluluvut

Martin Scorsesen elokuva kiinnostaa, mutta...

R. Isoviita

Clint Eastwoodin uusin elokuva johti haasteeseen

Tuotantoyhtiötä syytetään.

R. Isoviita

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...