Veitset esiin kolmannen kerran – mitä jatko-osasta tiedetään?

7.4.2024 16:53
Netflix/ Glass Onion: Veitset esiin -mysteeri, 2022

Benoit Blanc, tuo jonnekin Hercule Poirot’n ja Jacques Clouseaun välimaastoon asettuva nero, on saamassa kolmannen rikosmysteerin selvitettäväkseen. Käsikirjoittaja-ohjaaja Rian Johnsonin luoma ja Daniel Craigin näyttelemä mestarietsivä nähtiin viimeksi yksityisellä paratiisisaarella vuoden 2022 elokuvassa Glass Onion: Veitset esiin -mysteeri. Seuraavan leffan tapahtumapaikka ja nimi ovat vielä virallistamatta, mutta Knives Out 3 on joka tapauksessa etenemässä tuotantoon.

Johnson jatkaa elokuvan ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hän on puurtanut tekstin parissa käsikirjoittajien liiton lakon päätyttyä viime syyskuun lopussa. Daniel Craig on toistaiseksi ainut näyttelijä, jonka tiedetään palaavan tuttuun rooliinsa. Johnsonin aiemman vision mukaisesti muut elokuvan merkittävimmät hahmot vaihtuvat jälleen kerran. Hän on kuvaillut suunnitelmiaan näin:

– Jos jokainen näistä [elokuvista] voi todella olla Agatha Christien tapaan tehty, ei vain siirretty uuteen paikkaan ja kuvattu uudella miehityksellä, mutta niin, että pyritään myös johonkin jännittävään, jatkan [elokuvasarjaa] niin kauan kuin Daniel [Craigilla] ja itselläni on sitä tehdessä hauskaa. Teen näitä niin kauan kuin saan.

Netflix sopi Johnsonin kanssa Veitset esiin -elokuvan jälkeen erityisen sopimuksen kokonaisesta elokuvasarjasta. Viimeisimmän tiedon mukaan kolmannen leffan kuvausten pitäisi alkaa kuluvan vuoden marraskuussa, joten tuohon mennessä myös rainan näyttelijälista alkanee selvitä.

 

Lähteet: CinemaBlend, Comingsoon.net

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa