Vihdoinkin: Neil Gaimanin Sandman saa näytellyn version

10.11.2019 17:34

Neil Gaimanin kirjoittamaa ja usean eri piirtäjän kuvittamaa Sandman-sarjakuvaa on yritetty saada leffan muotoon kauan. Viime vuosien lupaavin viritelmä oli näyttelijä Joseph Gordon-Levittin pääosittamaksi tarkoitettu versio, mutta se karahti harmillisesti kiville vuonna 2016.

Nyt aiheen parista kuuluu kuitenkin parempaa. Oman ja edesmenneen kirjailija Terry Pratchettin tekstin pohjalta Amazonin suoratoistopalveluun Good Omens -minisarjan luonut Neil Gaiman jatkaa TV-sarjauraansa Sandmanilla. Netflix tilasi sarjan jo kesällä, ja sitä on kuvailtu kalleimmaksi DC Entertainmentin tuotannoista koskaan.

Sandman-sarjan ensimmäinen 11-episodin mittainen kausi syntyy Gaimanin, Allan Heinbergin (Wonder Woman) ja David Goyerin (Batman v Superman: Dawn of Justice) valvovien silmien alla. Vaikka sarjan kirjoitusprosessi on ilmeisesti yhä kesken, eikä sen roolitusta ole vielä paljastettu, on Gaimanin tuoreiden puheiden perusteella faneilla aihetta odottaa Sandmanin vihdoin nousevan sarjakuvan sivuilta uuteen formaattiin:

– Olemme juuri saaneet ensimmäisen jakson käsikirjoituksen valmiiksi ja mietimme ja erittelemme kahden ensimmäisen tuotantokauden sisältöä.

Lähteet: Coming Soon, Radio Times

Kuva: DC Comics

Lisää luettavaa