J.J. Abramsista seuraava Teräsmies-ohjaaja?

2.10.2019 21:45

Star Wars: The Rise of Skywalkeria joulukuun ensi-iltaa varten viimeistelevä J.J. Abrams katselee samalla jo seuraavaa projektiaan. Käsikirjoittaja-ohjaaja Abramsin kerrotaan harkitsevan uutta sarjakuvaleffaa.

Sarjakuvasankarien maailmaan siirtymiseen on viitannut mm. se, että Abrams solmi hiljattain erityisen sopimuksen DC-hahmojen elokuvia tuottavan Warnerin kanssa. We Got This Covered -sivuston saamien tietojen mukaan Abramsille olisi sen myötä luovutettu valta valita, mistä DC:n supersankarista hän haluaa tehdä elokuvan.

Ainakin Green Lantern ja Justice League ovat olleet pitkään elokuvahuhujen kohteena. Vaikka tarkempia tietoja Abramsin seuraavan elokuvan aiheesta ei vielä ole annettu, se on silti tiedossa, että Abrams on jo kertaalleen yrittänyt saada vireille DC:n Teräsmiehen omaa leffaa. Tämä tapahtui jo 17 vuotta sitten.

Abramsin Teräsmies-leffan käsikirjoitus hylättiin tuolloin samoin kuin monen muunkin yrittäjän versio moninaisista syistä. Hänen aiemmassa ja varsin varhaisessa käsikirjoitusluonnoksessaan Teräsmies alias Clark Kent on kuvattu pelätyn Zodin serkuksi, joka elää vasta teini-ikäänsä. Tässä adaptaatiossa Kent ei lisäksi käytä silmälaseja hämätäkseen muita, vaan niiden tarkoitus on hillitä hänen supervoimiaan.

Mikä Abramsin projekti Warnerilla lopulta on, paljastunee viimeistään ensi vuoden puolella.

Lähteet: We Got This Covered, Den of Geek, Cosmic Book News, Heroic Hollywood

Kuva: Warner Bros./ Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016

Lisää luettavaa