Epätoivoista vai optimistista – fanit liikehtivät James Gunnin puolesta

1.11.2018 14:47

Disneyn ja Marvelin virallinen kanta on, ettei James Gunn ei ohjaa Guardians of the Galaxy Vol. 3 -elokuvaa. Ohjaaja sai pestistään potkut huonoa huumoria sisältäneiden sosiaalisen median postaustensa takia taannoin. Päätös harmitti suuresti niin leffasarjan faneja kuin näyttelijöitäkin, joista esim. Dave Bautista on ilmaissut kiinnostuksensa jatkaa Gunnin muassa jonnekin muualle elokuvia tekemään.

Fanit eivät ole vieläkään rauhoittuneet leffasarjan jatkon eräänlaiseen limboon jättäneiden Gunnin potkujen jäljiltä. Tästä on viimeisimpänä todisteena ilmoitustaulu lähellä Kalifornian Disneylandia. Vahva fanijoukko vuokrasi sen käyttöönsä, ja vaatii nyt koko taulun leveydeltä James Gunnin palkkaamista takaisin Guardians of the Galaxy Vol. 3:n ohjaajaksi.

Sama fanijoukko kerää joukkorahoituskampanjalla lisää varoja vastaavien ilmoitustaulujen vuokraamista varten myös muualta. Tempaus saattaa vaikuttaa jo epätoivoiselta, mutta toisaalta fanien ääntä on kuunneltu joissakin tilanteissa myös aiemmin. Esim. Deadpool-elokuva pääsi tuotantoon sitkeän fanikunnan nähtyä siitä esimerkkimateriaalia, jonka tekijät todennäköisesti vuotivat verkkoon juuri yleisön tukea saadakseen.

Lähde: CinemaBlend

Kuva: Marvel Studios/Guardians of the Galaxy Vol. 2, 2017

Lisää luettavaa