Justice Leaguen originaaliversion näkemisellä on iso este

29.11.2017 18:54

Parhaillaan leffateatterikierroksellaan oleva DC:n sarjakuvahahmojen uutuusseikkailu Justice League ei ole tilastollisesti saavuttanut vielä niin suurta suosiota kuin siltä toivottiin. Vaikka leffa onkin kerännyt jo maailmanlaajuisesti yli 485 milj. dollaria, sen saamat arviot ovat olleet lähinnä keskinkertaisia. Eräänä syynä Batmanin, Wonder Womanin ja kumppanien yhteisseikkailun saamaan kehnoon palautteeseen pidetään elokuvan ohjaajan vaihtumista.

Elokuvan ohjaajaksi on nimetty virallisesti Zack Snyder, mutta hän irrottautui projektista kesken kaiken perhetragedian takia. Snyderiä paikkaamaan tullut Joss Whedon on yleisen mielipiteen mukaan pätevä ohjaaja hänkin, mutta heidän lähestymistapansa eroavat siinä määrin toisistaan, että verkossa on julkaistu mm. listoja, jotka erottelevat Justice Leaguesta ne osiot, joissa juuri Snyderin kädenjäljen arvellaan näkyvän.

Usean Snyder-fanin toiveena, kuin myös Snyderin luottokuvaajan, onkin ollut nähdä tämän oma versio Justice Leaguesta Whedonin viimeistelemän sijaan. Freelance-kirjoittaja Mario F. Robles on saanut tietoonsa tuotantoyhtiö Warner Brosilta, että elokuvasta todella on olemassa myös Snyderin leikkausversio. Valitettavasti kyseisestä versiosta puuttuu suuri osa jälkityönä tehtävistä erikoistehosteista, eikä sille ole olemassa valmista ääniraitaakaan musiikkeineen päivineen. Niinpä sitä voi pitää katselukelvottomana, eikä näin suuren viimeistelyurakan hintalappu ole sellainen, että tuotantoyhtiö hevillä suostuisi maksamaan työn kuluja.

Lähde: ScreenRant, THR, Box Office Mojo

Kuva: Warner Bros./Justice League, 2017

Lisää luettavaa