Wonder Womanin jäljissä: 1980-luvun toimintasankarittaresta halutaan uusi leffa

18.11.2017 18:12

Wonder Woman eli Ihmenainen oli sen verran kova hitti, että elokuvayhtiöissä mietitään nyt kuumeisesti, kuinka jatkaa siitä. Millennium Films, joka tekee myös uutta Hellboy-leffaa, on löytänyt yhden vastauksen. Se puuhaa uutta versiota Brigitte Nielsenin ja Arnold Schwarzeneggerin tähdittämästä Red Sonjasta.

Kasarileffojen ja miekka ja magia -genren tuotosten joukkoon laskettavasta Red Sonjasta on yritetty tehdä uutta versiota ainakin kerran aiemmin – liki kymmenen vuotta sitten. Tuolloin elokuvan pääosaan kaavailtiin Rose McGowania (Grindhouse: Planet Terror), mutta sen tuotanto ei lopulta käynnistynyt ollenkaan.

Alkujaan 1970-lukulaisessa sarjakuvassa esiintyneen hahmon uskotaan kuitenkin viimein saavan uuden elokuvan. Millenium Filmsin tuottaja Avi Lernerin mukaan: ”[Y]leisö on puhunut; se haluaa naissankareita.”

Uusi leffa tulee eroamaan vuonna 1985 julkaistusta monella tapaa. Tuotantoyhtiö lupailee uusia ideoita tarinan osalta ja myös uusia hahmoja. Nähtäväksi siis jää, onko versiossa tilaa edes Brigitte Nielsenin cameo-roolille.

Alkuperäisen Red Sonjan traileri:

Lähteet: CinemaBlend, Deadline

Kuva: MGM/ Red Sonja, 1985

Lisää luettavaa