Del Toro pitää lupauksensa Hellboy 3:n suhteen

20.1.2017 15:46


Hellboy-trilogia saattaa toteutua – tai sitten ei. Tätä ajatusta on palloteltu ainakin vuodesta 2008 asti, jolloin edellinen Hellboy-raina julkaistiin. Punanyrkkisen sankarin paluu valkokankaille saattaa kuitenkin olla vaihteeksi piirun verran todennäköisempää kuin vielä jokin aika sitten.

Sarjakuvataiteilija Mike Mignolan luomaa hahmoa aiemmissa elokuvissa näytellyt Ron Perlman on vuosien varrella puhunut useaan otteeseen kiinnostuksestaan palata rooliin. Sekä Hellboy että Hellboy 2: Kultainen armeija -elokuvat ohjannut Guillermo del Toro on hänkin ollut julkisesti puhunut halustaan ohjata vielä kolmas Hellboy-seikkailu. Tosin del Toro on tullut tunnetuksi myös ohjaajana, jonka monista projekteista lopulta vain harvalle löytyy tarpeeksi ajallisia ja taloudellisia resursseja, jotta ne saadaan valmiiksi asti.

Eilen del Toro järjesti yllättäen Twitter-tilillään äänestyksen, jossa hän lupasi palata keskustelemaan Mike Mignolan ja Ron Perlmanin kanssa Hellboy 3:sta, mikäli yli 100 000 fania kannattaa ajatusta. Palauteryöppy oli nopea ja valtaisia: vuorokauden aikana liki 133 000 äänestäjää kävi antamassa äänensä. Vastauksessaan del Toro ei luvannut elokuvan vielä toteutuvan, mutta ilmaisi vähän myöhemmin jo jutelleensa aiheesta alustavasti Perlmanin kanssa ja olevansa seuraavaksi yhteydessä Mignolaan.

Fanien antama tuki oli tärkeää toisen sarjakuva-aiheisen leffan, Deadpoolin synnylle, joten del Toron käynnistämä äänestys saattaa käydä vakuudesta myös Hellboy 3:n tuottajien vakuuttamiseksi elokuvan toteuttamisen kannattavuudesta. Projektin tiellä on kuitenkin myös muita ongelmia kuin vain raha; vaikka del Toron Hellboy-leffoja on yleisesti ottaen pidetty hyvinä, minkä tahansa elokuvan tekeminen voi lopulta pysähtyä nk. näkemyksellisiin ristiriitoihin.

Lähteet: We Got This Covered, ScreenRant, Twitter

Kuva: Universal/Hellboy II

Lisää luettavaa