Cruise maailman vanhimmasta miehestä kertovaan elokuvaan

31.10.2016 14:21

Vaikka Tom Cruisen uusin leffa, Jack Racher: Paluu päämajaan, ei olekaan pystynyt porskuttamaan katsojatilastojen ykköseksi, tähti ei hiljennä tahtiaan. Hän aikoo tulevaisuudessa tehdä yhteistyötä kehutun Kon-Tiki-draaman ohjaaja Joachim Rønningin kanssa. Rønningin suunnitelmissa on luotsata – ei tällä erää laivatarinaa – vaan leffaa nimeltä Methuselah.

Metusalah tai Metuselah, hieman käännöksestä riippuen, on Raamatun henkilöistä se, jota on tituleerattu myös maailman vanhimmaksi mieheksi. Nooan isoisä Metusalah eli Raamatun mukaan yli 960 vuotta. Luvassa lienee suuri historiaspektaakkeli, sillä Rønning on hakenut tuntumaa historiasta ammentavan Kon-Tikin lisäksi megaleffan vaatimuksiin ensi vuonna julkaistavan Pirates of the Caribbean -jatko-osan kautta.

Leffan käsikirjoituksen on laatinut Zach Dean (Deadfall), mutta tekstiä todennäköisesti muokataan vielä jonkun kokeneemman kirjoittajan avustuksella. Aiemmin Metusalahia on näytellyt myös Anthony Hopkins, Darren Aronofskyn Noah-elokuvassa vuonna 2014. Tom Cruisen tähdittämä versio ehkä kertoisi miehen aiemmista vaiheista, mikäli hänelle tarjottu osa on nimirooli.

Lähteet: Deadline, ScreenRant, Box Office Mojo

Kuva: Georges Biard

Lisää luettavaa