Lisää Sherlock Holmesin seikkailuja valkokankaalle

17.8.2016 14:10

Sherlock Holmesin ystäville saattaa nyt olla luvassa pettymys. Sir Arthur Conan Doylen luoma hahmo palaa valkokankaille, mutta tällä kertaa mestarietsivää ei näyttele Robert Downey Jr., kuten vuosina 2009 ja 2011, saati myöskään TV-sarjasta tuttu Benedict Cumberbatch. Uusin Holmes-versiointi tulee komediaduo Will Ferrelliltä ja John C. Reillylta, joista ensin mainittu asettuu Holmesin rooliin ja jälkimmäinen Watsoniksi.

Aiemmin mm. Velipuolet-komediassa pääosia näytelleet Ferrell ja Reilly ovat huhun mukaan harkinneet Sherlock Holmes -leffan tekemistä jo pitempään, mutta juuri Robert Downey Jr.:n tähdittämien Holmes-rainojen takia he lykkäsivät omaansa. Myös Robert Downey Jr. on aikeissa jatkaa Holmesina, joskaan viime kevään jälkeen hänen kolmannen etsiväseikkailunsa tiimoilta ei ole uutta kuulunut.

Holmes & Watson -komedian tuotannon on tarkoitus alkaa loppuvuodesta. Leffan käsikirjoittaja ja ohjaaja on Tropic Thunder -kirjoittaja Etan Cohen. Mestarietsivän seikkailuja ei olla ensimmäistä kertaa lähestymässä huumorilla, sillä esim. vuonna 1988 valmistunut brittileffa Holmes hölmöilee esitti Michael Cainen näköisen Sherlockin tavallista huvittavampana hahmona.

Lähteet: IndieWire, THR

Kuva: Sony/Velipuolet

Lisää luettavaa