Harry Potter -leffoista tuttuja hahmoja ehkä mukana uutuuselokuvassa

20.4.2016 12:48

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat eli Fantastic Beasts and Where to Find Them saa maailmanensi-iltansa tämän vuoden lopulla. Harry Potter -kirjojen kirjoittaja J. K. Rowlingin tekstiin perustuva elokuva ei suoraan sijoitu Harry Potterin elinaikaan. Ihmeotusopus on silti kirja, jota Harrykin käyttää seikkailuissaan, sillä teos käsittelee taikaolentoja kuin luonnontieteellinen kirja.

Tuleva elokuva tapahtuu eri mantereella kuin Harry Potterin seikkailut. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö elokuvassa ainakin teoriassa voisi esiintyä yksi tai useampi tutuista Potter-tarinoiden hahmoista. Vaikka leffan hahmoluettelossa ei tällä hetkellä mainita esim. Aldus Dumbledorea, luettelosta löytyy useampikin velho. Kirjan lukeneet tietävät, että sen esipuheen kirjoittajaksi on ilmoitettu niin ikään tämä Tylypahkan johtohahmo, joten tältä pohjalta voidaan elätellä toiveita juuri Dumbledoren vilahtamisesta Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -rainassa.

Näyttelijä Dan Fogler, joka on mukana kyseisessä elokuvassa, paljasti MTV Newsin haastattelussa, että leffassa ei vain mainita joitakin tuttuja hahmoja, vaan heistä voidaan myös nähdä joitakin. Sen enempää Fogler ei kuitenkaan suostunut kertomaan asiasta.

Lähteet: MTV News, CinemaBlend

Kuva: Warner Bros.

Lisää luettavaa